"I dalje smo..."

Ella Dvornik razjasnila neke informacije o rastavi od Charlesa Pearcea: “I nikako da čovjeku pogodite…”

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - Insta storij Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Josip Marić - 1 +21 Ella Dvornik i Josip Marić - 2 Galerija

Ella Dvornik vratila se sa Brača u Zagreb, a onda je odlučila iskomentirati sve što se piše o njoj i Charlesu.

Influencerica Ella Dvornik na svom Instagram storiju oglasila se povodom medijskih natpisa koji ovih dana kruže o njoj i uskoro bivšem suprugu Charlesu

Objavila je dio teksta iz jednog članka o njoj pa poručila kako su čak tri netočne informacije u samo jednoj rečenici.

"I dalje živimo tamo. I dalje smo službeno u braku. I nikako da čovjeku pogodite godine", dodala je. 

Ella je nedavno objavila video kojim je zabrinula svoje pratitelje. Naime, pokazala je šav na obrvi, a neki su primijetili nešto drugo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Je li to ona ima masnicu i ožiljak na obrvi?", "Je li taj šav ok?", "Di si glavom roknula?", nizali su se komentari na koje Ella zasad nije odgovorila.

Podsjetimo, Ella je nedavno objavila da se razvodi od Charlesa Pearcea. Proveli su zajedno 10 godina, od čega četiri u braku, a dobili su i dvije kćeri, Balie i Lumi. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a vijest o razvodu Ella je potvrdila nakon višemjesečnih šuškanja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana i Dino Mehun - 1 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 5 Snježana Schillinger - 6 +25 Snježana Schillinger - 7 Celebrity Snježana Schillinger pohvalila se zgodnim sinom, objavila je njihovu zajedničku fotografiju: “Moja prva i posljednja ljubav”

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives bez trunke šminke i u badiću pokazala stvarnu sebe: "I borice, i madeži, kapilare i dlačice iz nosa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene