Evo gdje je bio!

Dok svi pričaju o rastavi s Ellom Dvornik, Charles uživa u izletu po Hrvatskoj pa zahvaljuje posebnim ljudima: ''Jučerašnji izlazak!''

Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 3 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 Charles Pearce Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 +15 Charles Pearce - 1 Galerija

Charles Pearce nakon vijesti o razvodu putuje Hrvatskom, a sad je otkrio i da je posjetio Špancirfest te kako mu je bilo.

Čini se da razvod od naše influencerice Elle Dvornik Charlesa Pearcea nije rastužio, a na svom Instagramu protekla dva tjedna javlja se s raznih lokacija.

Sad je otkrio i da je posjetio varaždinski Špancirfest, a na Instagram priči otkrio je kako mu je bilo.

''Jučerašnji izlazak. Hvala svim divnim ljudima u mom životu'', poručio je Charles uz novu fotografiju.

Nakon što se pročulo za njihov razvod, Charles je s kćerima Balie i Lumi otputovao svojoj obitelji u London, a nakon toga vratio se u Istru i u kuću koju su on i Ella zajedno kupili prije nekoliko godina. Iz nje je pokazao kako radi na uređenju okućnice i dvorišta.

Ella je tad preuzela djecu i otputovala svojoj majci Danijeli Dvornik na Brač kako bi pobjegla od medijske pažnje.

Razlog njegova i Ellina razvoda zasad nije poznat, a o njihovim bračnim problemima šuškalo se već neko vrijeme.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Tereza Kesovija Tereza Kesovija Ana Sasso i Tereza Kesovija - 3 Dalibor Bosančić i Tereza Kesovija - 4 +20 Tereza Kesovija u emisiji Zdravlje na kvadrat - 8 Celebrity Tereza Kesovija hitno primljena u bolnicu, prijatelji pozvali pomoć: "Nije bilo dobro. Ja bih najradije da se o tome i ne piše"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene