Vratio se!

Uskoro bivši muž Elle Dvornik javio se iz kuće u Istri, a čini se kako ima ozbiljne planove s njom: "Neugodno mi je!"

Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 4 +15 Charles Pearce i Ella Dovrnik Galerija

Charles Pearce javio se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu iz kuće u istarskim Balama.

Uskoro bivši suprug naše blogerice i influencerice Elle Dvornik, Charles Pearce, javio se iz kuće u Istri, gdje su je prije nekoliko godina zajedno kupili, i pokazao kako trenutačno radi na uređenju okućnice i dvorišta.

Charles je tako otkrio gdje se nalazi i sve iznenadio svojim povratkom u Hrvatsku, dok Ella s kćerima Lumi i Balie boravi kod svoje majke na otoku Braču. U pričama na profilu na Instagramu objavio je kako sa sumještaninom uređuje dvorište i priznao kako se divi tom čovjeku.

"Zbogom psećim kavezima. Pozdravite novo mjesto za igru", napisao je Charles u jednoj od priča pa priznao kako mu je neugodno što je čovjek nakon noćne smjene na hitnoj došao k njemu kako bi mu pomogao u poslu.

Razlog njegova i Ellina razvoda zasad nije poznat, no on je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom obitelji u Velikoj Britaniji i kćerima Balie i Lumi koje dijeli s Ellom, a koje su mu došle u posjet.

"Obitelj koja mi je nedostajala. Balie i Lumi sjajno su se provele, čak su poželjele ostati duže", napisao je uz objavu.

No onda su mu se javili brojni pratitelji od kojih su mnogi stali na Ellinu stranu, a bilo je i onih koji su mu uputili riječi podrške.

Ella je s druge strane otišla u posjet svojoj majci Danijeli Dvornik na Brač, a zajedno su objavile i videozapis kako prave svoju prvu focacciu.

O problemima u braku Elle i Charlesa govorilo se već neko vrijeme, a ona je nakon svih nagađanja potvrdila da su u procesu razvoda. Dugo nisu objavili ni zajedničku fotografiju, a odvojeno provode i ljeto. Ella je s kćerima Lumi i Balie ljetovala na Braču, kod svoje mame Danijele, a Charles je bio s kćerima u rodnom Londonu.
Nakon medijskih napisa o njihovu razvodu, Ella se nedavno javila u pričama na svojem Instagramu.

Ella i Charles bili su zajedno deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i tada ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi, no sada je posve jasno da je njihovoj ljubavi došao kraj.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 +25 Fani Stipković - 10 Celebrity Fani Stipković ni u visokoj trudnoći ne odustaje od omiljene joj aktivnosti, ništa joj nije teško!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 7 Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Celebrity Pogledajte kako je Severina ispunila sinovu želju, preslatka je dok obavlja svoj zadatak: "Pa kakva bih ja to bila mama..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene