"Izgledaš prekrasno"

Fani Stipković ni u visokoj trudnoći ne odustaje od omiljene joj aktivnosti, ništa joj nije teško!

Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 10 Fani Stipković - 9 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 +19 Fani Stipković - 2 Galerija

Fani Stipković svojim je pratiteljima na profilu na Instagramu pokazala kako vježba u trudnoći.

Naša sportska novinarka Fani Stipković ni u visokoj trudnoći ne odustaje od svoje omiljene aktivnosti - vježbanja i održavanja forme u teretani, što je pokazala i svojim pratiteljima na Instagramu.

40-godišnja Fani objavila je nekoliko fotografija s treninga na kojima vježba s utezima i isteže se u sportskom grudnjaku i tajicama, a njezin trudnički trbuh nalazi se u prvom planu.

"Fit i zdrava trudnoća", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Ljepotica", "Izgledaš prekrasno", "Ovisna si", "Bravo", "Predivna", komentari su njezinih pratitelja.

Fani čeka dijete sa svojim zaručnikom Fernandom Hierrom s kojim je dugo skrivala vezu od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Ove godine ozakonit će i svoju ljubav te izreći sudbonosno da prije nego što im beba stigne u listopadu.

Fani se zbog Fernanda ove godine iz Španjolske, u kojoj je godinama živjela, preselila u Meksiko jer je on postao direktor meksičkoga nogometnog kluba Chivas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 2 Madonna - 3 Madonna - 1 Madonna +25 Madonna Celebrity Madonna jedva obuzdala raskošno poprsje u utegnutom korzetu, a neočekivani postupak nakon teškog stanja u kojem je bila šokirao je sve!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Janice Dickinson - 4 Janice Dickinson - 2 Janice Dickinson - 1 Janice Dickinson - 3 +9 Janice Dickinson - 6 Nekad i sad Danas se zbog uništenog lica krije od svih i nije ju lako prepoznati, a njezinoj su se ljepoti nekada svi divili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene