Javili se iz rodilišta

Nogometaš Hajduka i njegova atraktivna djevojka postali roditelji, stigla im je djevojčica kojoj su odabrali zanimljivo ime

Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon Dajaku i Leonie June Leon Dajaku i Leonie June Leonie June Leonie June Leonie June Leonie June Leonie June Leon Dajaku i Leonie June - 3 Leon Dajaku i Leonie June - 2 Leon Dajaku i Leonie June - 1 +21 Leonie June - 29 Galerija

Leon Dajaku i Leonie June postali su roditelji djevojčice kojoj su dali ime Nava.

Nogometaš Hajduka Leon Dajaku i njegova djevojka Leonie June postali su roditelji djevojčice, a sretnu su vijest objavili na društvenim mrežama.

Par je dobio djevojčicu kojoj su dali ime Nava, a novopečeni roditelji su na Instagramu podijelili fotografije iz rodilišta.

"4. ožujak 2024. Naša srca blistaju zbog dolaska malene princeze, volimo te Nava", napisali su uz zajedničku fotografiju koju su objavili.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Leonie June (@leonie__f)

"Čestitke! Predivna obitelj", "Sretno", "Kako lijepe, najljepše čestitke", "Malena princeza", "Bog blagoslovi Navu", "Dobro došla Nava", komentirali su njihovi pratitelji.

Leonie June je nedavno privukla pažnju domaće javnosti nakon što je na Instagramu napisala da je trudna deset mjeseci, jer trudnoća se obično računa u tjednima i uobičajeno traje 40 tjedana. Tada je pokazala goli trudnički trbuh, a u komentarima je dobila brojne komplimente za svoj izgled.

Pogledaji ovo Leon i majka Blerta Dajaku Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

Od ranije je bilo poznato da će par dobiti djevojčicu, a spol bebe otkrili su na društvenim mrežama. Inače, Dajaku se Hajduku pridružio u lipnju prošle godine, a njegova atraktivna djevojka odmah je privukla veliku pažnju navijača Bijelih.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Goldsmith - 3 Gary Goldsmith - 4 Gary Goldsmith - 2 Gary Goldsmith - 1 +25 Gary Goldsmith - 5 Celebrity Član uže obitelji Kate Middleton probudio je strah od najgoreg i zadao im novi udarac: "Bijesni su zbog toga!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 +26 Severina - 1 Celebrity Severini usred pjesme dobacili nešto čemu se nije nadala, poslije je pala i zahvala na Instagramu: "Koja carica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene