svi su u čudu!

Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

Leon i majka Blerta Dajaku Leon i majka Blerta Dajaku Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 Blerta Dajaku - 2 Blerta Dajaku - 1 Blerta Dajaku - 3 Blerta Dajaku - 4 Blerta Dajaku - 5 Blerta Dajaku - 6 +21 Blerta Dajaku - 7 Galerija

Igrač Hajduka Leon Dajaku na Instagramu je pokazao kako izgleda njegova mama.

Mladi igrač Hajduka Leon Dajaku prije nekoliko mjeseci bio je tema medija jer su on i djevojka Leonie June obznanili da čekaju svoje prvo dijete.

Lijepa Leonie tad je osvojila društvene mreže, ali čini se da ova mlađahna ljepotica ima žestoku konkurenciju u izgledu.

Naime, nogometašu je iz Njemačke u posjet stigla njegova majka Blerta, a svi su ostali u nevjerici zbog mladolikog izgleda ove žene.

''S mojim srcem'', napisala je Blerta na selfieju sa sinom.

Njegovi navijači ostali su u nevjerici pa komentirali: ''Oni nisu isto godište?'', ''To mu je mama!?'', ''Ma ovo nije moguće''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴮᴸᴱᴿᵀᴬ ᴰᴬᴶᴬᴷᵁ (@blerta_dajaku)

Zgodna mama bavi se uljepšavanjem, a da voli tretmane pokazuje i svojim izgledom i figurom.

Na svojim društvenim mrežama često se hvali svojim fotografijama, a podijelila je i nekoliko uspomena sa suprugom i djecom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴮᴸᴱᴿᵀᴬ ᴰᴬᴶᴬᴷᵁ (@blerta_dajaku)

Podsjetimo, u rujnu ove godine Leon i njegova djevojka objavili su da čekaju svoje prvo dijete, a paru bi se sljedeće godine trebala roditi djevojčica.

Ljepotica Leonie odmah je osvojila i srca navijača svojim izgledom, a trenutno ju na Instagramu prati više od 43 tisuće ljudi.

Leon je u Hajduk stigao iz Bayerna, a potpisao je ugovor sa splitskim klubom do ljeta 2027. godine.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 Ana Uršula Najev - 1 +27 Ana Uršula Najev - 3 Celebrity Luce iz ''Kumova'' potpuno je promijenila imidž, iznenadit ćete se kad vidite što je sve novo na njoj!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gaia Zec Gaia Zec Gaia Zec Gaia Zec +12 Gaia Zec - 4 Celebrity Predviđali su joj pobjedu u MasterChefu: ''Sada slijedi jedno veliko putovanje u svijet kuhara gdje se želim graditi i napredovati još više!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene