Na "štiklu"!

Severini usred pjesme dobacili nešto čemu se nije nadala, poslije je pala i zahvala na Instagramu: "Koja carica!"

Severina - 3 Severina - 3 Severina/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 6 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 3 Severina - 2 +20 Let 3 i Severina, Dora 2024 Galerija

Obožavateljica je Severini na pozornicu dobacila štiklu kako bi joj se na nju potpisala, što je pjevačica na kraju i napravila.

Severina je svojim obožavateljima u Münchenu priredila spektakl za pamćenje, točnije koncert pun doživljaja i nepredviđenih situacija, a u kojima se snašla i više nego odlično.

51-godišnja Severina prvo je svojim pratitetljima otkrila kako su joj tijekom koncerta u jednom njemačkom klubu pukle hlače koje su joj potom ljepili trakom, a onda je pokazala i što joj je jedna obožavateljica bacila na pozornicu. Naime, usred pjesme "Moja štikla", Severini je u ruke doletjela crvena cipela, a na koju se ona, ni više ni manje nego potpisala pa je vratila vlasnici.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina ponosno objavila kampnju kojoj se pridružila: ''Ja sam ti odlučila zadnjih par mjeseci, potpuno sam završila s muškim rodom...''

"Hvala draga Severina na potpisu štikle", napisala joj je obožavateljica na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Koja carica", "Odlično nam je bilo, hvala što si nas posjetila", "Volim ovu ženu", "To je naša kraljica", "Ma volim je", "Predivno", komentirali su ostali pratitelji uz video koji je pjevačica objavila na Instagramu.

Prethodno je objavila video i detaljnije ispričala malu nezgodu s puknutim hlačama.

"Priča za laku noć... Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako. Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll", napisala je pjevačica kojoj su hlače puknula dok je pjevala "Paloma Neru".

Pogledaji ovo Severina - 1 Celebrity Seve osobno čestitala Baby Lasagni na pobjedi, trenutak njihova susreta širi se društvenim mrežama!

"To kraljice, najbitnije se snaći", "Mama, kad narastem i još malo porastem... želim biti Seve", "To je bila večer za pamćenje", "Koja kraljica", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Goldsmith - 3 Gary Goldsmith - 4 Gary Goldsmith - 2 Gary Goldsmith - 1 +25 Gary Goldsmith - 5 Celebrity Član uže obitelji Kate Middleton probudio je strah od najgoreg i zadao im novi udarac: "Bijesni su zbog toga!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić - 6 Ivana Lovrić - 3 Ivana Lovrić - 2 Ivana Lovrić - 1 +25 Ivana Lovrić - 4 inMagazin Pjevačica grupe Colonia u šestom mjesecu trudnoće udala se u sportskoj vjenčanici: ''Još 3 mjeseca i postat ću majka''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene