"najbitnije se snaći"

Severina objavila snimku trenutka kad su joj puknule hlače na bini: "Ljubo lijepi hlače s tejpom...''

Severina - 1 Severina - 1 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 1 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 3 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 9 Severina - 5 Severina Severina +19 Severina - 3 Galerija

Severina je na svom Instagramu objavila snimak trenutka kada su joj puknule hlače na pozornici.

Naša pjevačica Severina skoro je uvijek u centru događanja, a na svojim durštvenim mrežama nerijetko dijeli trenutke iz privatnog života.

Severina je sa svojim pratiteljima podijelila fotografiju prije nastupa u Münchenu te je u opisu otkrila da joj se frizura raspala na trećoj pjesmi, a da su hlače puknule na trinaestoj. 

Sada je ponovo objavila snimku na Instagramu i detaljnije ispričala malu nezgodu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Priča za laku noć... Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako. Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll", napisala je pjevačica kojoj su hlače puknula dok je pjevala "Paloma Neru".

Pogledaji ovo Severina - 2 Celebrity Severini pukle hlače na bini u Munchenu: ''Ovako sam izgledala prije koncerta, a onda...''

"To kraljice, najbitnije se snaći", "Mama, kad narastem i još malo porastem... želim biti Seve", "To je bila večer za pamćenje", "Koja kraljica", pisali su joj obožavatelji u komentarima.

Podsjećamo, Severini je nedavno ponovo dodijeljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina uputila jasnu poruku o određenoj skupini ljudi: "Strpljivo će čekati pravi trenutak kako bi vas uništili"

Pjevačica je udružila i snage s udrugom kolekTIRV, čiji je cilj informiranje i osvještavanje javnosti o izazovima s kojima se transrodne osobe susreću u društvu. Podržala ih je i u kampanji naziva "Ja sam kao ti".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Severina - 1 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 6 Severina - 2 +25 Severina - 6 Celebrity Severini pukle hlače na bini u Munchenu: ''Ovako sam izgledala prije koncerta, a onda...''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 1 Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson Blanket Bigi Jackson - 2 Blanket Bigi Jackson - 4 +21 Blanket Bigi Jackson - 3 Nekad i sad Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene