"ali osmijeh je bio postojan"

Severini pukle hlače na bini u Munchenu: ''Ovako sam izgledala prije koncerta, a onda...''

Severina - 2 Severina - 2 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina s majkom Anom Severina - 1 Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 6 Severina - 2 Severina - 6 Severina - 5 Severina Severina - 5 Severina - 3 Severina - 5 +19 Severina Galerija

Severina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju prije koncerta te je objasnila što joj se dogodilo tijekom nastupanja.

Naša pjevačica Severina skoro je uvijek u centru događanja, a na svojim durštvenim mrežama nerijetko dijeli trenutke iz privatnog života.

Ovoga puta objavila je fotografiju prije nastupa u Münchenu te je objasnila što joj se to tijekom koncerta dogodilo. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Guten Tag. Ovako sam izgledala sinoć prije koncerta u Münchenu; frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače su pukle na trinaestoj pjesmi. Ali osmijeh je bio postojan, do zadnje pjesme", napisala je u opisu objave.

Pjevačica je nosila raskošni ružičasti top koji je padao s jedne strane gotovo do poda, a uz to je iskombinirala crne kožne hlače i bijele sandale na petu. 

Pogledaji ovo Severina Celebrity Severina uputila jasnu poruku o određenoj skupini ljudi: "Strpljivo će čekati pravi trenutak kako bi vas uništili"

"Savršenstvo", "Ja želim Severinin ormar", "Kraljica", "Bilo je fenomenalno", komentari su se samo nizali.

Podsjećamo, Severini je nedavno ponovo dodijeljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Pogledaji ovo Severina i Let 3 na zabavi poslije Dore - 5 Celebrity Pogledajte kamo su letovci odveli Severinu nakon finala Dore, iznenadila je ekipu na neočekivanom mjestu!

Pjevačica je udružila i snage s udrugom kolekTIRV, čiji je cilj informiranje i osvještavanje javnosti o izazovima s kojima se transrodne osobe susreću u društvu. Podržala ih je i u kampanji naziva "Ja sam kao ti".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +26 Aleksandra Prijović Celebrity Isplivale Prijine fotografije s plaže od kojih zastaje dah, ovo je jedan od rijetkih prizora gdje ju se može vidjeti u badiću

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 1 Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson Blanket Bigi Jackson - 2 Blanket Bigi Jackson - 4 +21 Blanket Bigi Jackson - 3 Nekad i sad Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene