svi pamte scenu s njim na balkonu!

Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 1 Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson Blanket Bigi Jackson - 2 Blanket Bigi Jackson - 4 Blanket Bigi Jackson - 3 Blanket Bigi Jackson - 2 Blanket Bigi Jackson - 1 Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) +15 Prince, Paris i Blanket Jackson - 3 Galerija

Prince Michael Jackson II., najmlađi sin Michaela Jacksona, više se ne pojavljuje u javnosti, a sad je osvanula njegova nova fotografija, rijetki bi znali da je o njemu riječ.

Najmlađi sin Michaela Jacksona, otprije poznat i pod nadimcima Blanket i Bigi, u javnosti se rijetko kad pojavljuje, a kada se i pojavi, malo je onih koji ga uspijevaju prepoznati na prvi pogled, nakon što se godinama skrivao od svih.

21-godišnjak punog imena Prince Michael Jackson II., svoje je ime promijenio u Bigi, a njegove najnovije fotografije pokazuju da se puno promijenio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Omer Bhatti (@kidslife)

Iako rijetko izlazi, sada je njegova pojava zabilježena na fotografiji koju je objavio reper Omer Bhatti. Bigi i njegovi bratići pozirali su zajedno u jednom klubu, a najmlađi sin kralja popa prvi je s desne strane.

Inače, najmlađeg Michaelova sina godinama nismo imali priliku vidjeti u javnosti, a onda je iznimku napravio krajem 2021. godine kako bi za "Good Morning Britain" govorio o temi klimatskih promjena, a tada je novinare proveo i po svojoj kući te pokazao nekoliko stvari koje su pripadale njegovu ocu.

Michael je sina Princea i kćer Paris dobio sa svojom drugom suprugom, medicinskom sestrom Debbie Rowe, dok mu je najmlađeg Bigija rodila surogat-majka. Sve troje djece odgojio je sam, uz pomoć svojeg osoblja na imanju Neverland, a pobrinuo se i da im bude dobro nakon njegove smrti. Naime, svakome je ostavio po trećinu svojeg bogatstva, koje je raspodijelio u dijelove, od kojih će posljednji dobiti kada navrše 40 godina.

Prince je imao samo 12 godina kada je ostao bez oca, nakon čega ga je odgojila Michaelova obitelj. Za razliku od brojne druge djece slavnih, nije krenuo očevim stopama i priznao je da nije talentiran za ples i pjevanje, ali ga šoubiznis ipak zanima.

Za Bigija se veže jedna zanimljivost koju mnogi pamte. Naime, javnost ga je upoznala kada je imao samo devet mjeseci, kada ga je otac pokazao s balkona hotela u Berlinu u kojem je boravio i pred okupljenima mahao njime iznad ograde što je izazvalo veliki skandal. On danas zazire od medija i nema otvorene profile na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +25 Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 1 Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao novi imidž, s ovakvom ga frizurom još nismo imali prilike vidjeti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević prvi put pokazala lice svoje kćerkice, no informaciju koja sve zanima još nije otkrila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene