sviđa li vam se?

Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao novi imidž, s ovakvom ga frizurom još nismo imali prilike vidjeti!

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 1 Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 2 Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 3 Vlaho Arbulić i kćerkica Luce - 4 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 5 +19 Vlaho Arbulić - 1 Galerija

Vlaho Arbulić objavio je video u kojem je pozornost privukao njegov novi imidž.

Glazbeni producent i pjevač Vlaho Arbulić (33) opravdano slovi za jednog od najzgodnijih Hrvata i svojim isklesanim tijelom ne prestaje izazivati divljenje.

No sada se u fokusu našla njegova kosa.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

Vlaho je u pričama na svojem Instagram profilu objavio video u kojem se s kćerkicom Lucom ispred HNK u Zagrebu dodaje frizbijem, a posebnu pažnju privukla je njegova frizura, s kakvom ga još nismo imali priliku vidjeti.

Glazbenik je skupio svoju kosu i svezao je u rep, a njegove fotografije s ovom frizurom možete pogledati u našoj galeriji.

Kakav vam je novi imidž Vlahe Arbulića?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Vlaho je kćer dobio s 12 godina starijom Tatjanom Dragović, s kojom je u sretnoj vezi od 2014. godine. Upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani, dok je Vlaho još bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, koji je uspješno i završio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

Tatjana se 2013. razvela od Gorana Ivaniševića, s kojim je bila u braku četiri godina, a zajedno su dobili i dvoje djece, kćer Amber i sina Emanuela.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić Nekad i sad Pamtite li kako je jedan od najzgodnijih Hrvata izgledao prije 10 godina, kad je započeo vezu s 12 godina starijom manekenkom?

Inače, Vlaho je karijeru započeo kao maneken, no revije, photosessioni i moda odavno više nisu njegovo područje interesa. Sada je posvećen glazbi i obiteljskom životu, a očigledno je i da voli provoditi vrijeme u teretani.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 3 Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Kraljevska obitelj prolazi kroz teško razdoblje, a izostanak javne potpore njezine važne članice itekako se osjeti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene