Melem za oči!

Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao čime je zaslužio tu titulu, s ovako brutalnih mišića nije lako skrenuti pogled!

Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić - 4 Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 5 Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 3 Vlaho Arbulić +20 Vlaho Arbulić Galerija

Vlaho Arbulić objavio je golišave fotografije s odmora na kojem uživa posljednjih dana.

Jedan od najzgodnijih Hrvata, glazbenik i maneken Vlaho Arbulić izmamio je brojne uzdahe svojih obožavateljica i pratiteljica na profilu na Instagramu, i to svojim razgolićenim fotografijama s odmora u SAD-u i na St. Barthsu.

Vlahove fotografije s plaže očekivano su privukle najviše pažnje obzirom da na njima pozira bez majice i ponosno pokazuje svoje isklesano i tetovažama ukrašeno tijelo.

"U posljednje vrijeme", napisao je Vlaho uz jednu od objava.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlaho (@v.l.a.h.o)

"Sigurno je lijepo", "Ajajjajjjjj", "Jako si seksi", poručili su mu u komentarima.

Vlaho Arbulić je stvarno prezgodan!

  • Nema zgodnijeg od Vlahe!
  • Meni nije baš nešto.

Ukupno glasova:

Vlaho je nedavno na društvenim mrežama otkrio da se nalazi na Floridi, a potom se pohvalio i posjetom otoku St. Barths koji slovi kao jedan od omiljenih i među svjetskim zvijezdama.

Pogledaji ovo Vlaho Arbulić Zanimljivosti Jedan od najzgodnijih Hrvata pokazao luksuzni stan u Zagrebu, elegantni interijer i upečatljivi stolić oduzimaju dah na prvu!

Prije nekoliko godina naveliko se pisalo o Vlahinoj selidbi u SAD, gdje je glazbenik s diplomom Fakulteta elektronike i računarstva trebao snimati nove pjesme, tada je pregovarao s menadžerom 2Cellos, a u Americi je boravio i tijekom srednješkolskog obrazovanja.

Vlaho je inače u dugogodišnjoj vezi s Tatjanom Dragović, s kojom ima kćer Lucu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Zvonimr Boban Leonarda i Zvonimir Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban +17 Zvonimir i Leonarda Boban Celebrity Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene