Neočekivani obrat!

Pomirili su se Leonarda i Zvonimir Boban: "Istina je, opet smo zajedno, jako smo sretni!"

Leonarda i Zvonimr Boban Leonarda i Zvonimr Boban Goran Mehkek/Cropix 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda i Zvonimr Boban Leonarda i Zvonimir Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Zvonimir i Leonarda Boban Nina Badrić i Leonarda Lončar Leonarda Lončar In Magazin: Leonarda Lončar - 3 Leonarda Lončar +11 Leonarda Lončar Galerija

Leonarda i Zvonimir Boban opet su par, nakon što su od 2021. godine živjeli odvojeno.

Jedan od nekoć omiljenih poznatih domaćih parova, Leonarda i Zvonimir Boban, ponovno su zajedno, doznaje Story.

Leonarda i Zvonimir iznenadili su javnost kada su u svibnju 2021. objavili da će živjeti odvojeno, nakon 30 zajedničkih godina, no čini se da nisu dugo izdržali jedno bez drugog.

"Istina je, Zvone i ja opet smo zajedno, jako smo sretni", potvrdila je Leonarda za Story.

I dok nisu bili skupa, Leonarda je Zvonu nazivala svojim mužem, što je otkrila prošle godine u IN magazinu na pitanje u kakvim su odnosima.

"Sa svojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i s djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar!", rekla je tad Leonarda.

''I dalje ga zovem muž, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!'', dodala je.

Zvonimir je u međuvremenu bio u vezi s 19 godina mlađom stomatologinjom Marijanom Gikić.

Supružnici zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Kucnuo je trenutak za Bobanov povratak u Dinamo: Samo treba reći DA…

Nisu samo Leonarda i Zvone: Osam slavnih parova koji su se mirili nakon prekida.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec i Ana Uršula Najev Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 2 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 3 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 +30 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Celebrity Ana Uršula Najev objavila fotografiju s mladićem o kojem priča cijela Hrvatska: "Neprocjenjivo, bravo!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +21 Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene