spominju Danijelu

Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Ante Cizmic/Cropix 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Petar Grašo i Hana Huljić - 12 Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 +15 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Galerija

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo prošetali su Splitom držeći se za ruke, a njihovi sugrađani otkrili su što misle o paru.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo poprilično su samozatajni oko svojeg braka i rijetko ih se može vidjeti zajedno u javnosti, no čini se da to nije slučaj u njihovu rodnom Splitu.

Naime, njihovi sugrađani ovog su ih ponedjeljka mogli sresti kako šeću centrom grada opušteni i držeći se za ruke, a fotografije je objavila Slobodna Dalmacija.

Slobodna navodi i da za Grašu ovakvo nešto nije bilo uobičajeno prethodnih 20-ak godina, odnosno dok je bio u vezi s Danijelom Martinović, a osim što njihovi sugrađani ne pamte da su ih sretali zajedno, i njega se tada puno rjeđe moglo vidjeti u Splitu.

Pogledaji ovo Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Kćerkica Alba ovaj put nije bila s njima, pa je za pretpostaviti da je čuvaju Hanini ili Grašini roditelji.

Inače, Hana je nedavno iznenadila javnost objavom prve fotografije sa suprugom Petrom i kćeri Albom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Prije toga je kćerkici progovorila i u IN magazinu.

"Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo", ispričala je Hana.

Pogledaji ovo Hana Huljić Grašo Celebrity Hana Huljić podijelila je nikad objavljene snimke malene Albe, poslušajte kako zvuči!

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: NOVA TV) Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 6 +7 Martin Kosovec (Foto: Nova TV) - 5 Celebrity Sjećate se trenutka kad je ovaj mladić prije pet godina rasplakao Maju Šuput? Poslušajte čime je to sve oduševio, ali on sam nije bio zadovoljan!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 3 Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton +26 Kate Middleton - 2 Celebrity Kate Middleton izašla je iz bolnice nakon dugog oporavka, a onda je stigla nova zabrinjavajuća vijest o kralju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene