otkrila i kakav je kao otac

Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 2 Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +19 Hana Huljić Grašo Galerija

Hana Huljić Grašo progovorila je o vjenčanju i braku s Petrom Grašom, a otkrila je i kakav je kao otac.

Hana Huljić Grašo i Petar Grašo jedan su od najtajanstvenijih parova na domaćoj sceni, a interes javnosti za njihov privatni život ne jenjava otkako se doznalo da su u vezi.

Hana je sada napokon progovorila o njihovu braku, vjenčanju i Graši kao ocu, a za početak se prisjetila medijskog pritiska s kojim su se nosili na početku veze.

"Nakon što je naša veza odjeknula u javnosti, bili smo sami sebi naporni, nisam više ni ulazila u članke. Ljudi su valjda mislili da smo mi ti koji se stalno njima guraju u živote, a mi smo bili ti koji su samo čekali da se sve smiri", rekla je Hana za Gloriju.

Hana i Grašo uskoro će proslaviti drugu godišnjicu braka. Par se vjenčao 19. veljače 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a planove za vjenčanje morali su mijenjati u zadnji čas.

"Prvotno smo planirali prošetati do crkve, ali na kraju je sve to bilo neizvedivo. Čak smo i crkvu promijenili jer se doznalo gdje će biti vjenčanje", ispričala je Hana, kojoj ni danas nije jasno kako je u medije dospio datum njihova vjenčanja, jer su, kako tvrdi, znali su samo njihovi najbliži prijatelji, a ne može pojmiti ni kako su fotografije s vjenčanja osvanule na portalima prije nego što su oni obavili službeno fotografiranje.

"Moram priznati da mi je na kraju to sve bilo pomalo smiješno. Petar i ja bili smo nestvarno opušteni i mirni taj dan", dodala je.

Hana kaže i da se ona i suprug trude što više vremena provoditi zajedno kao obitelj, zbog čega je njihova kćerkica Alba već puno proputovala, a otkrila je i kakav je Grašo kao otac.

"Sve mu prepuštam, on je mirniji, staloženiji i opušteniji od mene, sve mu ide od ruke. Samo njemu Alba odmah zaspe na prsima. Suprug je i otac kakvog želiš svima", poručila je Hana.

Nedavno se šuškalo i da par čeka drugo dijete, no oboje su vijest demantirali, a Hana je sada ipak priznala kako bi voljela da Alba jednog dana dobije brata ili sestru.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholle Tom - 1 Nicholle Tom - 5 Nicholle Tom - 3 Nicholle Tom - 7 +7 Nicholle Tom - 6 Nekad i sad Pamtimo je kao uštogljenu mladu bogatašicu iz kultne serije, a evo kako danas izgleda i čime se bavi!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirta Zečević - 1 Mirta Zečević kao Saška - 1 Mirta Zečević kao Saška Mirta Zečević - 2 +9 Mirta Zečević kao Saška - 4 Nekad i sad Utjelovila je upečatljivu Sašku s ožiljkom u našoj hit-seriji, a danas izgleda potpuno drukčije i živi u drvenoj kućici izvan urbane sredine!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene