Od najranijih dana!

Hana Huljić pokazala kćerkicu Albu pa otkrila što malena već sada radi: "To je zbilja čudno..."

Hana Huljić Hana Huljić Sasa Buric/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Hana i Ivan Huljić Hana i Ivan Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Hana Huljić Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 1 Hana Huljić - 2 Hana Huljić +20 Hana Huljić Galerija

Hana Huljić otkrila je nove detalje o kćerkici Albi koju je dobila s Petrom Grašom.

Naša glazbenica Hana Huljić krajem je prošle godine objavila svoj novi singl "Moon" čime je razveselila svoje obožavatelje, a sada je otkrila i kako ona i suprug Petar Grašo nisu jedini glazbeni talenti u njihovoj maloj obitelji.

Naime, Hana je gostujući u emisiji "Kod nas doma" progovorila o kćerkici Albi i ispričala kako malena pjeva od svojih najmlađih dana.

Fotografiju pogledajte OVDJE

"Imam bebu koja pjeva otkako je imala osam mjeseci, što je zbilja čudno. Kako je počela pjevati neke pjesmice koje joj ja znam puštati za uspavljivanje, nije mi bilo svejedno što pjeva tuđe pjesmice, a ne moje. Odlučila sam taj moment da će pjevati svoje uspavanke. Ispalo je stvarno da je uz njih hipnotizirana i uspije zaspati", izjavila je Hana i dodala da je i prije radila na dječjim pjesmicama pa joj to nije ništa novo.

Hana je tjedan prije Božića objavila autorsku pjesmu "Moon" te je lansirala i YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a na jednoj od njih gostuje i malena Alba.

Podsjetimo, Hana se u veljači 2022. udala za Petra Grašu u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu su dobili u srpnju iste godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 +26 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Zanimljivosti Aleksandra Prijović prekinula je koncert zbog reakcije svoga supruga Filipa, širi se snimka u kojoj se vidi što je napravio čim je došao do nje na pozornicu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 +27 Monica Bellucci - 5 Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene