Tu je i tata Grašo!

Hana Huljić podijelila je nikad objavljene snimke malene Albe, poslušajte kako zvuči!

Hana Huljić Grašo Hana Huljić Grašo Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić i Domenica Žuvela Hana Huljić Hana Huljić Grašo Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +19 Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić Grašo objavila je svoj YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a čast da bude u njenoj pjesmi dobila je i kćerkica Alba, njezino gugutanje sve je raznježilo.

Hana Huljić Grašo prije nekoliko dana izdala je svoju novu autorsku pjesmu ''Moon'', a sad je pratitelje iznenadila još jednom predivnom viješću.

Na YouTubeu, supruga Petra Graše otvorila je novi kanal naziva ''hanababychanell'' na kojem će objavljivati dječje pjesmice, a jedna od njih već je stekla svoju popularnost. Od tri uspavanke, jednoj je ime ''Gugu, gaga'', a u njoj je sudjelovala i njena kćerkica Alba.

Kroz pjesmicu se u nekoliko navrata čuje dječje gugutanje i smijeh, a u potpisu videozapisa ponosna mama otkrila je da je to upravo malena Alba.

Stihove je napisala Vjekoslava Huljić.

Također, svaka pjesmica objavljena je i na engleskom te ima i prigodni spot, a u njima se u animiranom obliku pojavljuje obitelj cijela obitelj Grašo: mama Hana, Alba i tata Petar.

''Uspavanke smišljam navečer dok doista uspavljujem svoju bebu nespavalicu i provjereno su djelotvorne. Pjesme sam i otpjevala te radila na aranžmanima s Hrvojem Domazetom. Stihovi nekih pjesama su moji, no većinom su to stihovi mame Vjekoslave'', priznala je ovih dana za Jutarnji list Hana.

Podsjetimo, Hana je Albu dobils prošle godine s našim glazbenikom Petrom Grašom. Par se vjenčao u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a njihovo vjenčanje privuklo je nevjerojatno zanimanje javnosti pa su ih fotografi obletjeli pri ulasku u crkvu.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Radman Vanessa Radman i Danijela Martinović Vanessa Radman Vanessa Radman +12 Vanessa Radman Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših glumica? Nakon teške ozljede odselila se iz Hrvatske, a uslijedio je još jedan bolan udarac!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Stupar Jurkin - 1 Antonija Stupar Jurkin - 2 Antonija Stupar Jurkin - 3 Antonija Stupar Jurkin - 4 +25 Antonija Stupar Jurkin - 5 Celebrity Naša bivša voditeljica objavila je niz blagdanskih fotografija koje su nastale uz pomoć aplikacije: ''Genijalno! Više ni iz kuće ne treba izlaziti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene