ovo se čekalo!

Hana Huljić oglasila se s lijepim novostima, evo što je jedva dočekala podijeliti s javnosti!

Hana Huljić Hana Huljić Biljana Blivajs/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 2 Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 +18 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Galerija

Hana Huljić je na svojem profilu na Instagramu podijelila novost koja je obradovala njezine obožavatelje.

Nakon što je Petar Grašo za In Magazin demantirao vijest da čeka drugo dijete, njegova supruga Hana Huljić oglasila se s lijepim novostima.

Hana je na svojem profilu na Instagramu najavila novu pjesmu, uz fotografiju na kojoj leži okružena svjećicama.

"Sutra u 12 sati premijera nove autorske pjesme 'Moon' na mom YouTube kanalu", napisala je Hana, a njezini obožavatelji su ovu vijest dočekali s oduševljenjem.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

Hana inače nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama, a rijetko je imamo i priliku vidjeti u javnosti, pogotovo otkako se udala za Grašu i postala majka.

Podsjetimo, par se vjenčao u veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a iste godine u srpnju dobili su kćerkicu Albu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Bivša predsjednica uhvaćena je usred prosinca kako se Zagrebom šeta u japankama, ali za to je imala logičan razlog!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 1 Celebrity Marija Šerifović izvela novorođenog sinčića u šetnju, pogledajte kako uživa u prvim danima majčinstva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene