i dalje je prekrasna!

Kamo je nestala jedna od naših najljepših glumica? Nakon teške ozljede odselila se iz Hrvatske, a uslijedio je još jedan bolan udarac!

Vanessa Radman Vanessa Radman Milivoj Keber/Cropix 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vanessa Radman Vanessa Radman i Danijela Martinović Vanessa Radman Vanessa Radman Vanessa Radman Vanessa Radman Vanessa Radman Vanessa Radman i Mario Mlinarić Vanessa Radman Vanessa Radman +6 Vanessa Radman i Ljubica Jović Galerija

Vanessu Radman godinama nismo imali priliku vidjeti, no ovog ljeta naš je glumac objavio njezinu novu fotografiju.

Glumica Vanessa Radman svojedobno je bila zvijezda domaćih sapunica, sve dok se na snimanju jedne nije teško ozlijedila.

Naime, Vanessa je tijekom snimanja "Zore dubrovačke" 2013. godine ozlijedila kralježnicu i morala se dugo oporavljati, nakon čega se odlučila vratiti u Köln, u kojem je živjela do glumačkih angažmana u Hrvatskoj.

Uslijedio je i bolan razvod braka s njemačkim scenografom Timom Pannenom, s kojim je provela 10 godina.

"U Hrvatskoj bih uvijek rado glumila, ali na svoju veliku tugu i žalost nisam više u Zagrebu. A kad je meni tamo tako lijepo... Malo sam i romantična i blesava po tom pitanju, volim rodnu grudu, volim svoj kraj, ljude i prirodu. Ne želim filozofirati, ali stvarno nismo svjesni koliko je lijepa naša zemlja", rekla je za Slobodnu Dalmaciju 2015. godine.

Njezinu najnoviju fotografiju ovog je ljeta objavio glumac Ivica Zadro, a mnogi su tada komentirali kako se Vanessa s godinama nije nimalo promijenila.

Prije toga posljednji je put u javnosti snimljena 2017. na Noći Hrvata u Frankfurtu, gdje je plijenila poglede u šarenom izdanju, a na istom događaju bila je i 2015. godine, kada je pozirala s Danijelom Martinović.

Kako je Vanessa izgledala u danima najveće slave, prisjetite se u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat +25 Mila Horvat Celebrity Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene