stvarno je zablistala!

Zbog ove provokativne haljine Milu Horvat počastili titulom najzgodnije žene u Hrvatskoj, sve će vam biti jasno kad vidite fotografije koje je objavila!

Mila Horvat Mila Horvat Marko Prpić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 4 Mila Horvat - 5 Mila Horvat - 6 +19 Mila Horvat - 8 Galerija

Mila Horvat doslovno je zablistala na svečanoj dodjeli nagrada našim najboljim sportašima.

Hrvatski olimpijski odbor ove srijede u Zagrebu je dodijelio priznanja našim najboljim sportašima, a program je vodila Mila Horvat (42).

Lijepa voditeljica i sportska novinarka za tu je prigodu odabrala spektakularnu haljinu posutu šljokicama u kojoj je doslovno blistala, a izazovni prorezi na dekolteu i donjem dijelu istaknuli su njezine atribute.

Mila se haljinom pohvalila i na Instagramu, gdje je otkrila da se radi o kreaciji Matije Vuice.

"Veliki dan HOO-a. Čestitke svim laureatima i sjajnim sportašima ove večeri za pamćenje", napisala je na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mila Horvat (@milahorvatofficial)

"Najzgodnija žena u Hrvata! Desetljećima", "Uvijek zgodna Mila", "Prekrasna", neki su od komplimenata koje je dobila.

Mila je neko vrijeme izbivala iz javnosti, no sada se češće pojavljuje na društvenim događanjima, ali i dijeli ponešto iz svog života pa je tako bila otkrila i da je posvećena vježbanju i bodysculptu, kojima može zahvaliti vrhunsku formu.

Neko je vrijeme govorila kako odlazi iz Hrvatske u Veliku Britaniju kako bi tamo radila kao sportska agentica, no to se ipak nije dogodilo.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +25 Bruno Petković sa sinom Celebrity Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene