Imali dvostruko slavlje

Vjenčali se Bruno Petković i Iva Šarić! Nogometaš je lijepu voditeljicu odveo pred oltar na poseban datum

Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Tonci Plazibat/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković sa sinom Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +19 Bruno Petković i Iva Šarić Galerija

Bruno Perković i Iva Šarić izrekli su sudbonosno da nakon četiri godine veze, tijekom kojih su dobili i sina Adriana.

Hrvatski nogometni reprezentativac Bruno Petković i TV voditeljica Iva Šarić vjenčali su se nakon četiri godine veze.

Pred oltar su stali točno na njezin 35. rođendan, koji je proslavila 20. prosinca, a detalje dvostrukog slavlja u intimnoj atmosferi, kao i prve fotografije s vjenčanja podijelili su u novom broju Glorije.

Bruno je nekoliko dana prije vjenčanja odigrao posljednju utakmicu prvog dijela domaćeg prvenstva, nakon čega su ga kapetani hrvatskih prvoligaških klubova odabrali za najboljeg igrača HNL-a u ovoj godini, pa se uputio i na zasluženi odmor. Par je otkrio kako rijetko zajedno provode praznike, a ove su zbog vjenčanja posebno iščekivali.

Podsjetimo, Bruno i Iva upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila, a za njihovu vezu doznalo se krajem 2020. U travnju 2021. dobili su sina Adriana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić Melkior Bašić i Zlatko Belužić +25 Melkior Bašić i Zlatko Belužić Celebrity Pogledajte kako izgleda brat Melkiora iz MasterChefa, također je uspješan chef, a odmah ćete primijetiti i druge sličnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Neobrađene fotke otkrile kakvo tijelo Karleuša zapravo ima, u ovoj haljini itekako je vidljivo pravo stanje stvari

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene