sredila se od glave do pete

Lijepa zaručnica našeg nogometaša bila je u centru pažnje zbog haljine kojom je istaknula besprijekornu figuru

Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 2 Luka Stanzl/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 3 Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 2 Iva Šarić Iva Šarić - 2 Iva Šarić i Bruno Petković - 3 Iva Šarić i Bruno Petković - 2 +19 Iva Šarić Galerija

Iva Šarić na jedan party došla je u društvu frizera Antonia Draženovića, a Bruno je čini se ostao doma s djecom.

Zaručnica nogometaša Brune Petkovića, Iva Šarić mamila je sve poglede u svojoj elegantnoj haljini na eventu u Zagrebu. 

Pojavila se u dugoj bordo haljini koja je savršeno pratila njezino tijelo, a na nju je kombinirala otvorene bijele visoke sandale. Kosu je ispunila valovima, a šminkom je naglasila svoje pune usne.

Pozirala je nasmiješena, a na jednoj fotografiji otkrila je kako je tamo stigla u društvu svog frizera Antonia Draženovića.

Fotografije zgodne Ive možete pogledati u našoj galeriji. Na svojim Instagram storijima također je objavila par videa u spomenutoj kombinaciji. 

Ivu rijetko viđamo u javnosti, no kada se pojavi svakako izazove pažnju.

Iva svog Brunu ona vjerno prati na utakmicama reprezentacije, a svoju vezu dugo su skrivali na početku. Za njih se doznalo 2020. godine, a u listopadu 2021. šuškalo se da su se zaručili. U travnju iste godine rodio im se sinčić Adrian.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 5 +25 Neda Ukraden - 6 Celebrity Neda Ukraden ovom je haljinom objasnila zašto je zovu najzgodnijom bakom na Balkanu, zbilja je teško povjerovati da su joj 73 godine!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinja Ana Uršula Najev - 4 Ana Uršula Najev - 5 Ana Uršula Najev - 6 +27 Ana Uršula Najev Zanimljivosti Je li zvijezda Kumova jednom fotkom potvrdila šuškanja o vezi s pjevačem koji se nedavno rastao?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene