Kao i uvijek predivna

Zaručnica našeg Vatrenog podijelila atraktivnu fotku u rupičastoj haljini pa istaknula besprijekornu figuru: "Bome, pogled vrijedi..."

Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 2 Iva Šarić Iva Šarić - 2 Iva Šarić Iva Šarić Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 1 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 2 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 3 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 4 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 5 +19 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 6 Galerija

Iva Šarić u novom nizu fotografija pokazala je gdje uživa sa Brunom Petkovićem, ali i što rade.

Partnerica našeg Vatrenog Brune Petkovića, Iva Šarić pozirala je u crnoj rupičastoj haljini ispod koje je nosila samo dvodijelni badić.

U prvi plan stavila je svoju fantastičnu liniju, a poglede su mamile i njezine bujne grudi.

Kosu je raspustila na jednu stranu, a u nastavku je pokazala kako ona i Bruno uživaju u kući s bazenom te otkrila i što su jeli na romantičnoj večeri.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Šarić (@iva__saric)

"Bome pogled vrijedi 1000 riječi", "Kao i uvijek goriš", "Najljepša na svijetu", "Zgodnice", samo su neki od komentara.

Sudeći po fotografijama koje je objavila njih dvoje odmaraju u Grčkoj.

Iva se ne pojavljuje baš često u javnosti, no kada to učini izazove pravu atrakciju svojim modnim kombinacijama.

Zadnji put imali smo je priliku vidjeti na eventu Izabel Kovačić, kojim je Iva bila oduševljena, a društvo joj je pravio njezin i Brunin sin Adrian.

Lijepa Iva našeg Petkovića vjerno prati na utakmicama reprezentacije, a svoju vezu dugo su skrivali na početku. Za njih se doznalo 2020. godine, a u listopadu 2021. šuškalo se da su se zaručili. U travnju iste godine rodio im se sinčić Adrian.

Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 +25 Izabela Kovačić - 2 Celebrity Naša Izabel Kovačić kao svjetska diva na crvenom tepihu festivala u Veneciji, haljina koju je nosila mnoge je podsjetila na odabire Kate Middleton!

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor i LET 3 - 3 Jadranka Kosor i LET 3 - 4 Jadranka Kosor i LET 3 - 2 Jadranka Kosor +25 Jadranka Kosor - 2 Zanimljivosti Jadranka Kosor na koncertu Leta 3 zabavljala se u zanimljivom društvu: "A kad su zvali, pozdrav sa Šalate!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene