Blista!

Naša Izabel Kovačić kao svjetska diva na crvenom tepihu festivala u Veneciji, haljina koju je nosila mnoge je podsjetila na odabire Kate Middleton!

Izabela Kovačić - 1 Izabela Kovačić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 Izabela Kovačić - 2 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 5 Izabel Kovačić Izabel Kovačić - 1 +19 Izabela Kovačić - 2 Galerija

Izabel Kovačić pohvalila se stajlingom za filmski festival u Veneciji, a mnogi su primijetili da su sličnu kombinaciju nosile Kate Middleton, Angelina Jolie, ali i mnoge druge slavne osobe.

Supruga našeg Vatrenog Matea Kovačića, Izabel na filmskom festivalu u Veneciji poglede je mamila u jednostavnoj, ali profinjenoj odjevnoj kombinaciji. 

Naime, odabrala je crnu haljinu s bijelim detaljem na gornjem dijelu, a ona je mnoge podsjetila na one koju su već nosile neke od poznatih osoba kao što su Angelina Jolie, Kate Middleton i sl.

Kosu je isfenirala i prednji dio zabacila, a na lice je nanijela vrlo malo šminke - skoro pa ništa.

Duga haljina istaknula je njezinu manekensku figuru, a dobro raspoložena pozirala je na fotografijama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

U komentaru joj se odmah javio njezin suprug s nizom emotikona srca.

Maja Šuput uputila joj je emotikon vatrice, a Nina Badrić nadovezala se komentarom "Predivna".

"Divno je vidjeti ženu koja je elegantna, ima stila, prirodna je i draga", "Diva", "Prelijepa", "Savršena", "Wow", "Zaista, divna", samo su neki od komentara.

Izabel je i sama bila jako zadovoljna svojim izgledom pa je odlučila podijeliti malo više fotografija na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Kovačić (@izakova)

Izabel je i najpopularnija hrvatska WAGSica na Instagramu, na kojem je prati više od 450 tisuća ljudi.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 3 Daria Lorenci Flatz - 4 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec +26 Daria Lorenci Flatz - 1 Celebrity Omiljena zvijezda "Kumova" pokazala hobi od kojeg ne odustaje, a fanovi pažnju usmjerili na nešto sasvim drugo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Samo Jelena Karleuša može ovo obući: Nekoliko traka nije uspjelo potpuno prekriti njezine raskošne grudi!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene