Očarala ih je!

Britanski mediji raspisali se o lijepoj supruzi našeg Vatrenog, uspoređuju je sa svjetski poznatom pjevačicom: "Nevjerojatno si nalikuju!"

Izabel Kovačić Izabel Kovačić Izabel Kovačić/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 10 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Izabel Kovačić Izabel Kovačić Mateo i Izabel Kovačić sa sinom Izabela Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 +15 Izabel Kovačić - 4 Galerija

Izabel Kovačić prava je zvijezda u Velikoj Britaniji, gdje se svi dive njezinoj ljepoti, ali i poslovnom uspjehu koji je postigla sa svojim brendom.

Supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, lijepa Izabel Kovačić postala je zvijezda britanskih medija nakon što se o njoj raspisao Daily Star i to u članku o ženama nogometaša Manchester Cityja i Arsenala.

30-godišnja Izabel opisana je kao bivši supermodel, unatoč tome što se nikada profesionalno nije bavila modelingom, a njezinu su ljepotu usporedili sa Shakirinom. Naveli su da je uspješna poslovna žena i da sa sestrom Ivanom vodi tvrtku koja se bavi proizvodnjom ekološki prihvatljive odjeće za djecu.

"Nevjerojatno nalikuje Shakiri", zaključili su.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izakova)

A ovo nije prvi put da se Izabel našla u britanskim medijima. Naime, magazin The Sun prošle ju je godine izdvojio kao jednu od najljepših partnerica nogometaša, a našla se pri samom vrhu liste.

"Izabel je najistaknutija hrvatska WAGSica i supruga je veznog asa Chelseaja Matea Kovačića. Zbog svojih plavih uvojaka izgleda kao Shakirina dvojnica, nekada je bila supermodel, a sada je modna dizajnerica. Posao je pokrenula sa starijom sestrom, Ivanom Lučić", naveo je tada The Sun.

Izabel je i najpopularnija hrvatska WAGSica na Instagramu, na kojem je prati više od 450 tisuća ljudi.

Izabel i Mateo vjenčali su se 2017. godine u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj su se i upoznali dok je ona pjevala u zboru, a on bio ministrant. U listopadu 2020. godine dobili su sina Ivana, kojem je krsni kum bio Luka Modrić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 +25 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Celebrity Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i sestra - 1 Nives Celzijus i sestra - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus objavila fotku s trudnom sestrom Mateom, no nekim pratiteljima ovaj put se nije svidjelo ono što im je servirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene