neobičan kupaći

Pored badića iz kojeg grudi na pola vire, sadržaj koji je držala u rukama jedva da je netko i primijetio!

Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 2 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 6 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 7 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 8 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 4 Heidi Klum i Tom Kaulitz - 5 Heidi Klum - 6 +19 Heidi Klum - 7 Galerija

Heidi Klum odmara u Italiji sa suprugom Tomom, a s pratiteljima je podijelila fotografiju u zanimljivom kupaćem kostimu.

Slavna manekenka Heidi Klum objavila je niz fotografija iz Italije na kojima pozira u jednodijelnom cvjetnom kupaćem kostimu.

Duboki otvor pokazao je njezine bujne grudi, ali i istaknuo bombastičnu figuru u 51. godini zbog koje joj zavide mnoge pratiteljice.

Na prvoj fotografiji pozirala je nasmiješena, a u rukama je držala tanjure na kojima se nalazilo voće i povrće. Na zadnjoj je fotografiji pokazala i kako slasno jede kivi.

"Obavezno jedite voće i povrće", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Fotografija je skupila par tisuća lajkova u samo nekoliko sati od objave, a komentare je Heidi nažalost zabranila.

S njom je na odmoru i njezin suprug Tom Kaulitz koji ju je i fotografirao.

Heidi i Tom u braku su od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Zanimljivo je i da je Heidi nedavno priznala kako bi s Tomom voljela imati i dijete.

"Rodila sam četiri puta. Svaki put dojila sam osam mjeseci i onda sam ponovno ostala trudna. Moja djeca imaju 18, 17, 16 i 13 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vrijeme za novo", izjavila je u emisiji koju vodi Jennifer Hudson.

Šuškanja o trudnoći potaknuli su i nedavno kad su ih paparazzi ulovili dok je Tom Heidi nježno milovao trbuh. Usto, kada ju jedan obožavatelj zamolio za selfi, ona je trbuh brzo sakrila torbom koju je nosila sa sobom, pa su mnogi zaključili kako im stiže prinova, no oni se zasad o tome nisu službeno oglasili.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 +29 Lucija Lugomer - 2 Celebrity Naša najpoznatija plus size manekenka u oskudnom badiću istaknula je svaku svoju trudničku oblinu i pobrala simpatije fanova: ''Mamitaaa!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +26 Izabel Goulart i Kevin Trapp Celebrity Žena za koju mnogi tvrde da ima brutalno tijelo ruši internet fotkom u toplesu, ali posebno se istaknula njena savršeno zaobljena pozadina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene