''izgledaš fantastično!''

Naša najpoznatija plus size manekenka u oskudnom badiću istaknula je svaku svoju trudničku oblinu i pobrala simpatije fanova: ''Mamitaaa!''

Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 1 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 3 Lucija Lugomer - 4 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer - 2 Lucija Lugomer +22 Lucija Lugomer i Danijel Grlić Galerija

Lucija Lugomer pozirala je u dvodijelnom bijelom badiću u čiji je gornji dio jedva ugurala svoje raskošno poprsje.

Plus size manekenka Lucija Lugomer posljednjih nekoliko dana uživa sa suprugom Danijelom i sinčićem na ljetnom odmoru u Grčkoj.

Objavila je fotografiju na kojoj pozira u dvodijelnom bijelom bikiniju, a preko njega je zaogrnula kaftan u istoj nijansi.

Njezine bujne grudi jedva su se sakrile u gornji dio pa su zbog toga zahtjevale najviše pažnje, a onda je do izražaja došao i njezin sve veći trbuščić.

Kosu je svezala u niski rep, a par zlatnih naušnica i crne sunčane naočale dodatno su začinile cjelokupan izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUCIJA LUGOMER (@lucija_lugomer_official)

"Mačkitos", "Prelijepa", "Mamitaa", "Divna", "Izgledaš fantastično", "Top", pisali su joj pratitelji.

Podsjetimo, Lugomer je putem društvenih mreža otkrila da sa suprugom Danijelom Grlićem čeka drugo dijete.

Podijelila je niz fotografija trudničkog trbuščića pa napisala: "Iznenađenje".

Lucija i Danijel vjenčali su se 2018, u zagrebačkoj crkvi Sv. Blaža, a prije toga su u vezi bili tri godine. Sina su dobili u veljači 2020. godine, a Lucija nam je jednom prilikom ispričala koliko ju je majčinstvo promijenilo.

"Majčinstvo me promijenilo gotovo pa u potpunosti. Vjerujte mi kada vam kažem da niti suđe više ne perem kao što sam ga nekada prala. Mjerenje vremena poprimilo je jednu potpuno novu dimenziju, ali vrijedno je apsolutno svega jer ovakvu ljubav stvarno je teško riječima opisati. Najljepša stvar koja mi se dogodila ikada", rekla nam je u prošle godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i sestra - 1 Nives Celzijus i sestra - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus objavila fotku s trudnom sestrom Mateom, no nekim pratiteljima ovaj put se nije svidjelo ono što im je servirala!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart i Kevin Trapp - 6 +26 Izabel Goulart i Kevin Trapp Celebrity Žena za koju mnogi tvrde da ima brutalno tijelo ruši internet fotkom u toplesu, ali posebno se istaknula njena savršeno zaobljena pozadina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene