kakva večer!

Jadranka Kosor na koncertu Leta 3 zabavljala se u zanimljivom društvu: "A kad su zvali, pozdrav sa Šalate!"

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor i LET 3 - 3 Jadranka Kosor i LET 3 - 4 Jadranka Kosor i LET 3 - 2 Jadranka Kosor Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor - 3 Jadranka Kosor - 4 Stipe Mesić i Jadranka Kosor In Magazin: Jadranka Kosor - 1 In Magazin: Jadranka Kosor - 2 +19 In Magazin: Jadranka Kosor - 3 Galerija

Jadranka Kosor gostovala je na koncertu Leta 3 na Šalati, a s njima je pozirala dobro raspoložena.

Bivša premijerka Jadranka Kosor dobro se zabavljala na Šalati gdje je koncert održao legendarni bend Let 3.

Fotografije s članovima Leta 3 objavila je na svom Twitter profilu pa se u opisu našalila:

"A, kad su zvali! Pozdrav sa Šalate, Zagreb!".

Nakon toga objavila je i jednu s drag plesačicom Jovankom Broz Titutkom. Titutka se i sama pohvalila fotografijom na kojoj pozira zagrljena s Jadrankom na svom profilu.

"Moljim? Jacha", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovanka Samo Jovanka (@jovankabroztitutka)

Inače, članovi grupe Let 3 na društvenim mrežama pozvali su Jadranku Kosor na koncert, a ona im se odazvala i to sa osmijehom na licu - što dokazuju i fotografije koje je objavila.

Podsjetimo, Letovci su joj posvetili pjesmu "Omađijaj me" iz 2013. u kojoj su je žestoko prozivali te se prerušili u nju u videospotu. Kosor je za svoj nastup u jednoj emisji odabrala njihovu pjesmu Mama ŠČ! s kojom su pobijedili na Dori te im čestitala na plasmanu na Eurosongu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabela Kovačić - 4 Izabela Kovačić - 3 Izabela Kovačić - 2 Mateo i Izabel Kovačić - 1 +25 Izabela Kovačić - 2 Celebrity Naša Izabel Kovačić kao svjetska diva na crvenom tepihu festivala u Veneciji, haljina koju je nosila mnoge je podsjetila na odabire Kate Middleton!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Samo Jelena Karleuša može ovo obući: Nekoliko traka nije uspjelo potpuno prekriti njezine raskošne grudi!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene