Oglasio se!

Petar Grašo komentirao je glasine da s Hanom Huljić čeka drugo dijete: "Ja sam daleko izvan estradnog svijeta"

Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić, 2014. godina Hana Huljić Tonči i Hana Huljić Hrvatska noć u Frankfurtu - 2 Hrvatska noć u Frankfurtu - 1 Tonči Huljić i Petar Grašo +19 Petar Grašo - 2 Galerija

Petar Grašo komentirao je glasine da s Hanom Huljić čeka drugo dijete i potvrdio da u njima ipak nema istine.

Ovih dana u javnosti i medijima proširile su se glasine da Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete, a koliko u njima istine otkrio je sam pjevač.

"S godinama se dosta naučiš ne opterećivati. Kad bih na dnevnom nivou posvećivao pažnju svemu što svatko o tebi može reći, izgubio bih puno energije. Doista me to ne dira. Uvijek sam volio poslušati kritike i primjedbe prijatelja, ali nikad tračeve. Ja sam daleko izvan estradnog svijeta", izjavio je Petar za 24 sata i potvrdio kako su to samo glasine te da on i Hana ne čekaju drugo dijete.

Petar je inače nastupio na Hrvatskoj noći u Frankfurtu, a ni temperatura ga nije spriječila da tisućama posjetitelja priredi noć za pamćenje.

Osim Petra na koncertu su nastupili i Miroslav Škoro, Mladen Grdović, Crvena jabuka, Jole, Jelena Rozga, Mate Bulić, Zlatko Pejaković, Siniša Vuco, Zlatni dukati i Justus Reid, a glazbeni je program trajao čak deset sati.

Naše najveće glazbene zvijezde izmjenjivale su se na pozornici u sklopu koncerta Hrvatska noć u Frankfurtu, publika je s njima pjevala uglas hitove, a u dvorani se plesalo kolo i vijorile su se hrvatske zastave.

Najveće je to okupljanje Hrvata i njihovih prijatelja u dijaspori, ali i događanje za koje su karte rasprodane čak godinu dana unaprijed. U Frankfurt su zbog njih i dobre zabave pristigli Hrvati iz cijele Njemačke i drugih europskih zemalja, ali i iz SAD-a te Novog Zelanda, a kako su se proveli pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 7 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 2 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 4 +28 Jelena Rozga na Hrvatskoj noći u Frankfurtu - 3 Celebrity S glavnih aduta Jelene Rozge nije bilo lako skrenuti pogled, u ultrakratkoj kožnoj haljinici zapalila je atmosferu u Frankfurtu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 +17 Ozzy i Sharon Osbourne Nekad i sad Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene