Pomalo zabrinjavajuće

Suprugu legendarnog rokera liječnici upozorili da bi zbog bizarne navike mogla ostati bez kože, a snimljena je nikad mršavija!

Sharon Osbourne Sharon Osbourne Profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 3 Ozzy i Sharon Osbourne Sharon Osbourne - 4 Sharon Osbourne - 1 Sharon Osbourne - 2 Sharon Osbourne Sharon Osbourne +11 Sharon Osbourne (Foto: Getty Images) Galerija

Sharon Osbourne neprepoznatljiva je prošetala Hollywoodom, a liječnici su joj uputili apel zbog pomalo bizarnih navika koje je odlučila podijeliti s javnosti.

Sharon Osbourne progovorila je o svojoj nekonvencionalnoj jutarnjoj rutini koja sadrži navike koje se povezuju s oštećenom kožom, depresijom, a prema riječima liječnika mogu rezultirati i preuranjenom smrću.

Govoreći u podcastu koji inače vodi sa suprugom i rock zvijezdom Ozzyjem Osbourneom i njihovim djecom Kelly i Jackom, 71-godišnja Sharon otkrila je da se kupa svako jutro po dva sata, nakon što noć gotovo neprospava.

"Ostajem budna cijelu noć, ako malo zažmirim sljedeći dan ću se probuditi oko podne", izjavila je.

Ovo nije prvi put da je priznala detalje svojih neobičnih navika, pa je tako u prethodnoj epizodi podcasta da ne jede po tri dana u tjednu.

Sharon je nedavno priznala u razgovoru za Daily Mail da je previše mršava i da se muči udebljati nakon što je koristila hit-lijek za mršavljenje Ozempic, koji je inače namijenjen osobama kojima je dijagnosticiran dijabetes.

Izgubila je ukupno 20 kilograma u svega nekoliko mjeseci i stručnjaci sada kažu da bi sve ove navike mogle dovesti zvijezdu "The Osbournesa" u opasnost od niza zdravstvenih problema. Dr. Stuart Fischer, liječnik interne medicine koji radi u New Yorku, rekao je za Daily Mail: "Nikome ne bih preporučio niti jednu od ovih navika. Ništa od ovoga ne stvara zdravo tijelo i postoje ulja na koži koja se isperu kad se ljudi pretjerano kupaju. Naša tijela trebaju redovit san kako bi vaši neuroni u mozgu ujutro oživjeli".

Upozorenja od strane liječnika stigla su kada su paparazzi snimili Sharon u šetnji Hollywoodu, na kojima izgleda pomalo gotovo neprepoznatljivo i mršavije no ikad prije.

S time se složio i dr. Jeffery Fromowitz, dermatolog s Floride koji je rekao za HelloGiggles da predugo provođenje vremena u kadi može dovesti do toga da vam koža doslovno otpadne.

"U biti, dugotrajno uranjanje u vodu prezasićuje kožu i može dovesti do propadanja kože. Kada se izležavate u vodi, vaš živčani sustav govori vašim krvnim žilama da se skupe. Tijelo skreće krv dalje od vrhova prstiju, čineći vaše žile tanjim i uzrokujući naborane prste poput suhih šljiva. Tuširanje se općenito preporuča u usporedbi s dugotrajnim kupanjem jer kožu izlaže manje vode, što sprječava da gornji sloj izgubi sva svoja zaštitna, prirodna ulja", pojasnio je i upozorio.

Inače, ovo nije prvi put da je Sharon potražila drastično rješenje za gubitak kila. Davne 1999. godine bila je na operaciji želučane premosnice, no kasnije je priznala da je i zbog toga požalila jer se osjećala kao da je smršavjela na prevaru umjesto da je pazila što jede i vježbala, a trpjela je i strašne posljedice.

"Stalno sam povraćala. Sve što bih pojela povratila bih", ispričala je svojevremeno za Entertainment Tonight.

I Sharonina kći Kelly Osbourne u posljednjih je nekoliko godina drastično smršavjela, također zahvaljujući operaciji želuca.

"Bila sam na operaciji i nije me briga što drugi o tome misle. Uspjela sam i ponosna sam na sebe. Nikada, ali nikada neću lagati o tome jer to je najbolja stvar koju sam u životu učinila", za Hollywood Raw izjavila je Kelly, koja je izgubila čak 40 kilograma, a priznala je i da se povrgnula estetskim zahvatima kojima je promijenila oblik svojeg lica i čeljusti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Tim Kazurinsky i Bobcat Goldthwait Bobcat Goldthwait Bobcat Goldthwait i Jimmy Kimmell Bobcat Goldthwait +5 Tim Kazurinsky Nekad i sad Sjećate se ovog urnebesnog dvojca iz kultne "Policijske akademije"? Evo kako danas izgledaju i što rade!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Sin Franke Batelić Viktor +23 Franka Batelić - 1 Zanimljivosti Vila Vedrana Ćorluke i Franke Batelić osvojila svjetsku nagradu, pogledajte kako izgleda njihov luksuzni dom koji je sve očarao!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene