"Svašta novo radimo"

Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić In Magazin: Hana Huljić - 4 In Magazin: Hana Huljić - 3 In Magazin: Hana Huljić - 2 In Magazin: Hana Huljić - 1 +19 Hana i Ivan Huljić Galerija

Domenica Žuvela objavila je fotografije i videa s Hanom Huljić Grašo iz glazbenog studija.

Glazbenica Hana Huljić Grašo vješto čuva svoju privatnost te se rijetko pojavljuje u javnosti i oglašava na društvenim mrežama.

No sada je njezina vjenčana kuma, pjevačica Domenica Žuvela otkrila čime sa Hana bavila ovih dana.

Pogledaji ovo Hana Huljić Celebrity Osvanula fotografija Hane Huljić iz izlaska s društvom, evo tko ju je uspio malo odvojiti od kćerkice Albe!

"Studio time", napisala je Domenica uz fotografiju na kojoj pozira s Hanom i prijateljicama u glazbenom studiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

U pričama na društvenoj mreži objavila je i video u kojem je pokazala i djelić vesele atmosfere iz studija, uz koji je tajnovito poručila: "Nije me bilo ovih dana na Instagramu, ali evo me. Svašta novo radimo", a o kakvom je zajedničkom projektu Domenice i Hane riječ, još neko vrijeme ostaje nepoznanica.

Inače, Hana se u zadnje vrijeme vratila glazbi. U prosincu je pokrenula YouTube kanal s dječjim pjesmicama, a prije toga je izbacila i novu autorsku pjesmu "Moon".

Pogledaji ovo Hana Huljić Grašo Celebrity Hana Huljić podijelila je nikad objavljene snimke malene Albe, poslušajte kako zvuči!

Nedavno je u IN magazinu progovorila i o svojoj jednoipolgodišnjoj kćerkici Albi, koju je dobila s Petrom Grašom.

"Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo", ispričala je Hana.

Pogledaji ovo In Magazin: Hana Huljić inMagazin Hana Huljić prvi put komentirala glasine da Petar i ona čekaju drugo dijete: ''Ja jednostavno ne volim uopće kad se tako nešto piše...''

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Maja Šuput o Severini Poruka Nataše Bekvalac za Severinu Nina Badrić +15 Podrška za Severinu Celebrity Bijesna objava splitske glumice zbog Severine: "Zaboravljaš da će dijete odrasti i možda neće biti potkupljiv kao neki"  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa Dua Lipa - 7 Dua Lipa - 5 +25 Dua Lipa - 2 Clubzone U Hrvatsku stiže jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice, a održat će čak dva koncerta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene