zimske radosti

Grašo uživa na skijanju s poznatom Hrvaticom koja je objavila njihove zajedničke fotografije, a svi se pitaju gdje je Hana!

Petar Grašo Petar Grašo Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Viktorija Rađa - 1 Petar Grašo i Viktorija Rađa - 2 Severina i Petar Grašo - 8 Petar Grašo - 1 In Magazin: Petar Grašo - 5 In Magazin: Petar Grašo - 6 Petar Grašo Petar Grašo In Magazin: Petar Grašo - 1 In Magazin: Petar Grašo - 2 +25 In Magazin: Petar Grašo - 3 Galerija

Viktorija Rađa i Petar Grašo uživaju na skijanju u Italiji, a u svojim Instagram storijima otkrila je i koliko su bliski.

Bivša misica Viktorija Rađa na svom Instagramu otkrila je pratiteljima da se nalazi na skijanju u Italiji pa pokazala da joj društvo pravi prijatelj Petar Grašo.

Viktorija i on pozirali su jedno uz drugoga s ozbiljnim izrazima lica, a ona ih je nazvala nadimkom "Brangelina" i tako svima dala do znanja koliko su njih dvoje bliski. 

Na sljedećem storiju pridružio im se i ugostitelj Teo Fernetich koji je također uživao na zimskom odmoru s njima. 

Viktorija je na sebi imala žuto-tirkiznu ski jaknu te ljubičasti šal, a Petar je nosio sunčane naočale i sivu kapu.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Mnogi su se zapitali gdje je Hana, Grašina supruga, koja je nedavno progovorila o njihovom braku. 

"Nakon što je naša veza odjeknula u javnosti, bili smo sami sebi naporni, nisam više ni ulazila u članke. Ljudi su valjda mislili da smo mi ti koji se stalno njima guraju u živote, a mi smo bili ti koji su samo čekali da se sve smiri", rekla je za Gloriju. 

Koliko su veliki prijatelji Grašo i Rađe potvrđuje i činjenica da su dvostruki kumovi - Grašo je Dini kumovao na vjenčanju s Viktorijom, a isto je učinio i Dino za Grašu kad se ženio s Hanom. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić Iznenađenje za Danijelu Martinović i Josipa Plavića In Magazin: Danijela Martinović - 5 In Magazin: Danijela Martinović - 6 +25 Danijela Martinović - 1 Zanimljivosti Novi partner Danijele Martinović jednu stvar je promijenio otkako je s njom, mnogi su se zapitali koji je razlog ovog poteza

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 +25 Severina - 1 Celebrity Svi pričaju o Severini s brkovima, a sve zbog videa s egzotičnog odmora koji je objavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene