došli na fritule

Grašo s obitelji posjetio Huljićevu kućicu na Adventu, pridružila mu se i sestra, koju rijetko viđamo, no netko je nedostajao!

Petar Grašo Petar Grašo Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo s roditeljima, sestrom i bračnim parom Rađa Hana Huljić i Petar Grašo Tonči Huljić i Petar Grašo Petar Grašo - 2 Jelena Rozga s ekipom u Beogradu - 3 Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo - 2 Petar Grašo Petar Grašo i Hana Huljić - 9 +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 Galerija

Petar Grašo uživao je na Adventu u Zagrebu s roditeljima Zoranom i Snježanom, sestrom Bugom i bračnim parom Rađa.

Pjevač Petar Grašo nije propustio obići kućicu svog šurjaka Ivana Huljića na Adventu u Zagrebu.

Kućicu Krivi ljudi, koja u ponudi ima Freetule by Grašo, posjetio je sa svojom obitelji i vjenčanim kumom.

"Obitelj", napisao je Dino Rađa uz fotografiju na kojoj pozira na Adventu sa suprugom Viktorijom, a Petru su se pridružili roditelji Zoran i Snježana te sestra Buga, koju rijetko imamo priliku vidjeti, a nedostajali su jedino Grašina supruga Hana i kćerkica Alba.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dino Rađa (@dinoradja_official)

Nedavno su se pojavile glasine da Grašo i Hana čekaju drugo dijete, no Tonči Huljić odmah im je stao na kraj.

"Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad ih nema. Bit će", rekao je Tonči za 24 sata.

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se u veljači prošle godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a kćerkicu su dobili nekoliko mjeseci kasnije, točnije u srpnju.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic Gabriela Spanic Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) +13 Gabriela Spanic - 6 Nekad i sad Legendarna "otimačica" sve je zaprepastila izgledom lica: Više ne nalikuje na sebe, a pamtimo je kao jednu od najljepših zvijezda sapunica!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković - 14 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 8 +13 Dragana Mirković - 5 Celebrity Pogledajte u kakvom dvorcu živi Dragana Mirković, koja dolazi u Arenu Zagreb, vlasnica je i najskupljih automobila na estradi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene