Šuška se, šuška

Hana i Grašo čekaju drugo dijete? Oglasio se i Tonči Huljić: "Ja bih volio još unučadi!"

Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 2 Hana Huljić Grašo Hana Huljić Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +19 Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Galerija

Šuška se da je Hana Huljić opet trudna, a glasine je komentirao i njezin otac Tonči Huljić.

Petar Grašo i Hana Huljić iznenadili su domaću javnost kada su 2021. godine otkrili da su u vezi i da će dobiti bebu, a sada 24 sata piše da se po kuloarima priča kako par očekuje i drugo dijete.

Glasine je komentirao i Hanin otac Tonči Huljić.

"Ja bih volio još unučadi. Što se mene tiče, to bi bilo super, ali nitko oko mene nije trudan. Svaki put kažem da bih pored Albe volio imati još unuka. Zasad ih nema. Bit će", rekao je za 24 sata Tonči, koji ne krije koliko je sretan otkako je u njegov život došla unučica Alba.

"Njezin veliki problem i velika dobrobit u životu je to što je halo - efekt nevjerojatan. Nema toga koga neće razoružati. Snimi te i udara gdje si najtanji. Nevjerojatno", ispričao je jednom prilikom ponosni djed za In Magazin.

Hana je kćerkicu Albu rodila prošle godine u srpnju.

"Djevojčica ima tri kilograma, mama i beba dobro se osjećaju. Sve je prošlo u najboljem redu, malena je vesela i razigrana", rekla nam je tada Grašina voditeljica odnosa s javnošću Martina Podgorski.

Hana i Grašo vjenčali su se u veljači prošle godine u crkvi svetog Dominika u Splitu u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja.

  1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte u kakvoj je haljini Prija otvorila svoj četvrti koncert, morala je paziti na baš svaki pokret!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene