Otkrio nepoznate detalje

Evo kako je Tonči Huljić shvatio da se nešto događa između Hane i Graše: "Mislio sam da je nešto, da mora doktoru..."

Tonči Huljić i Petar Grašo Tonči Huljić i Petar Grašo Tom Dubravec/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Petar Grašo Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić - 9 Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Petar Grašo i Hana Huljić - 3 Petar Grašo i Hana Huljić - 4 Petar Grašo i Hana Huljić - 5 Petar Grašo i Hana Huljić - 6 Petar Grašo i Hana Huljić - 7 Vjekoslava i Hana Huljić +19 Vjekoslava i Hana Huljić Galerija

Tonči Huljić otkrio je kad je posumnjao da se nešto događa između njegove kćeri Hane i Petra Graše.

Petra Grašu i Tončija Huljića veže dugogodišnja suradnja i prijateljstvo, a prošle godine postali su i obitelj.

Grašo je u veljači 2022. oženio Tončijevu kćer Hanu, a par je u srpnju iste godine dobio kćer Albu.

Tonči je sada otkrio kada je posumnjao da se nešto događa između njegove kćeri i Graše.

"Shvatio sam da se nešto događa između njega i moje kćeri kad on više nije imao primjedbi. Dođemo u studio, snimimo pjesmu i njemu je sve ok. Složi se sa mnom svaki put, nema problema, razgovori teku normalno. Mislio sam da mu je nešto, da mora doktoru", rekao je Tonči u emisiji Knjazalište, u kojoj je gost bio Grašu.

Petar je u emisiji progovorio o kćerkici Albi.

"Ono za podrigivanje nosim na ramenu, ali noći i prematanja je majka uzela u svoje ruke jer koncerti počinju u 21 sat... Mala je već bila posvuda, voli putovanja", ispričao je.

Grašo je ranije otkrio i kakav je Tonči kao punac.

"Ja sam njemu odličan, a on je meni očajan", našalio se u In Magazinu.

"Dok kuham vrijeđa me da to sigurno neće biti dobro, onda kad ja to skuham sve pojede, sve popije, onda vi procijenite tko je kome tu dobar", dodao je.

Hana i Grašo inače uspješno čuvaju svoju privatnost i rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti, a s kćerkicom smo ih imali priliku vidjeti svega nekoliko puta.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kaos na koncertu Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Koncert Raste u Zagrebu Stefan Đurić Rasta +11 Stefan Đurić Rasta Celebrity Kaos ispred zagrebačkog kluba zbog koncerta srpskog repera: "Djeca su razočarano plakala, hrpa klinaca je bila očajna"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron - 2 Emmanuel i Brigitte Macron - 3 +18 Emmanuel i Brigitte Macron Celebrity Započeli su vezu kad je njoj bilo 40, a njemu samo 15 godina, ona mu je bila i učiteljica: "Užasavalo me što je on tako mlad, ali..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene