bila je dobra atmosfera!

Rozga se zabavljala u Beogradu s Grašom i Huljićima, a pridružio im se i naš zgodni glumac!

Jelena Rozga s ekipom u Beogradu Jelena Rozga s ekipom u Beogradu Goran Stamenković/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s ekipom u Beogradu - 1 Jelena Rozga s ekipom u Beogradu - 2 Jelena Rozga s ekipom u Beogradu - 3 Jelena Rozga u Novom Sadu - 6 Jelena Rozga u Novom Sadu - 7 Jelena Rozga u Novom Sadu - 8 Jelena Rozga u Novom Sadu - 5 Jelena Rozga u Novom Sadu - 4 Jelena Rozga u Novom Sadu - 3 Jelena Rozga u Novom Sadu - 1 +19 Jelena Rozga u Novom Sadu - 2 Galerija

Jelena Rozga zabavljala se s Petrom Grašom i Huljićima u jednom beogradskom restoranu, a pridružili su im se Goran Bogdan i Goran Stamenković.

Jelena Rozga održala je protekli vikend koncert za pamćenje u Novom Sadu, a nakon njega se otputila u Beograd, gdje se u jednom restoranu zabavljala u društvu njoj dragih ljudi.

46-godišnja pjevačica uživala je s Petrom Grašom i njegovom suprugom Hanom, Tončijem i Vjekoslavom Huljić, a pridružili su im se i glumac Goran Bogdan i producent Goran Stamenković, koji je dio atmosfere podijelio na društvenim mrežama. Ekipa je i zapjevala dok je Grašo svirao gitaru, a u pozadini se čuo i dječji plač.

Rozga je Novosađanima priredila glazbeno-vizualni spektakl koji će dugo ostati u sjećanju svih prisutnih – gotovo dva i pol sata druženja u prepunoj dvorani SPENS pretvorilo se u pravi glazbeni vremeplov kroz Jeleninu dugogodišnju karijeru. Jelena je neiscrpnom energijom i snažnim vokalom nizala hit za hitom, a publika je to nagradila pjevajući s njom uglas od prvog do posljednjeg takta, ali i gromoglasnim i dugotrajnim aplauzima.

Tijekom koncerta Jelena se nekoliko puta obratila publici, ne krijući oduševljenje i emocije.

"Ovo je nešto što ću pamtiti zauvijek. Novi Sade, hvala na ovoj nezaboravnoj noći. Vaša je energija naprosto neopisiva, vi ste moja snaga. Volim vas", poručila je Jelena.

Koncert kakav novosadska publika ne pamti dodatno je upotpunjen plesačkim trupama i zahtjevnim koreografijama, dok je Skymusic suvremenom produkcijom, audiovizualnim elementima i moćnom pirotehnikom podigao ljestvicu scenskih nastupa u regiji.

Rozga nastavlja svoju regionalnu turneju "Minut srca mog", a nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu, sljedeći je koncert 10. veljače u Areni Boris Trajkovski u Skoplju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 +26 Fani Stipković - 6 Celebrity Ponosni Hierro objavio je prvu fotografiju supruge Fani sa sinom, usput je otkrio i ime koje su mu dali!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry Matthew Perry Matthew Perry Iva Majoli i Matthew Perry +25 Matthew Perry Celebrity Vatrogasci prepričali prizor koji ih je zatekao kada su stigli u dom Matthewa Perryja: ''Nažalost, nije mu bilo spasa''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene