Mala obitelj!

Ponosni Hierro objavio je prvu fotografiju supruge Fani sa sinom, usput je otkrio i ime koje su mu dali!

Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković Fani Stipković - 5 +20 Fani Stipković - 2 Galerija

Fernando Hierro podijelio je prvu fotografiju supruge Fani Stipković i njihova novorođenog sinčića te otkrio koje su mu ime dali.

Naša sportska novinarka Fani Stipković jučer je rodila svoje prvo dijete sa suprugom Fernandom Hierrom. Bivši španjolski nogometaš jedva je dočekao podijeliti fotografiju na društvenim mrežama pa se tako sada pohvalio njihovom zajedničkom fotografijom iz rodilišta.

Hierro je stajao pokraj bolničkog kreveta na kojem je ležala Fani, a u naručju držala svoje prvo dijete. U opisu je otkrio kad se beba rodila, ali i koje su joj ime dali.

''30. 10. 2023. u 6:48 ujutro život nas je obasjao najvećim mogućim darom, dolaskom našeg sina Nicolása Valentina. Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za svoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećavamo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom'', pisalo je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fernando Ruiz Hierro (@fernandohierro)

U komentarima su im počele pristizati brojne čestitke, a mnogi su pohvalili i mamu Fani, koja izgleda sjajno nakon poroda.

Podsjetimo, Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Vjenčali su se prošli mjesec na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi u Meksiku, kamo su se preselili.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Matt LeBlanc - 2 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 1 Matthew Perry i Matt LeBlanc - 3 Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +22 Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Zanimljivosti Pogledajte nježnu scenu Chandlera i Joeyja koja je ovih dana postala viralna, svi je dijele: "Na ovo će se sad drukčije gledati"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Helen Baxendale - 3 Helen Baxendale - 5 Helen Baxendale - 1 Helen Baxendale - 4 +8 Helen Baxendale - 2 Nekad i sad Njezinu ljubavnu priču s Rossom iz "Prijatelja" svi znaju napamet, a evo kako slatkica Emily izgleda 20 godina od dana najveće slave!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene