Sitno broji!

Fani Stipković pokazala sada već poveći trbuh na omiljenim joj tribinama, zbog pripijene haljine svi su gledali u nju!

Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 5 Fani Stipković Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 6 Fani Stipković +21 Fani Stipković Galerija

Fani Stipković došla je podržati svog supruga Fernanda Hierru i utakmicu između njegova kluba Chivas i Atlas FCa-a u Meksiku.

Fani Stipković pohvalila se sve većim trbuščićem u maslinastoj haljini na koju je kombinirala kratko rezanu traper-jaknu.

Pozirala je na tribinama stadiona, gdje je došla podržati svog supruga Fernanda Hierru, koji je nedavno postao direktor meksičkog kluba Chivas. U ovom izdanju Fani je otkrila kako još sitno broji do trenutka kada će u njezin život doći maleni dječak.

"Kakva sjajna večer s najboljim obožavateljima", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

"Dolazi buduća obrana Chivasa", "Nadam se da će se roditi u Meksiku da ima sljedećih 9 chivasa", "Gospođa šefica", "Predivna", "Ljepotice moja", glasili su neki od brojnih komentara.

Inače, Fani i Hierro nedavno su izrekli sudbonosno da i to na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi u Meksiku, kamo su se preselili.

Podsjetimo, Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo pa su svi s nestrpljenjem čekali kad će dvojac izreći sudbonosno da.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 3 Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 1 +27 Marko Livaja - 5 Nekad i sad Pogledajte kako je Marko Livaja izgledao na samom početku karijere, tada ga još nisu krasili ni zaštitni znakovi kojima se danas hvali!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Branko Buzov - 2 Branko Buzov - 3 Branko Buzov - 4 Branko Buzov, Supertalent +15 Branko Buzov, Maja Šuput, Supertalent Zanimljivosti Muškarac zbog kojeg je Maja psovala pred kamerama zapravo je prava zvijezda na TikToku, njegove snimke imaju milijune lajkova!

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene