Malo se promijenio

Pogledajte kako je Marko Livaja izgledao na samom početku karijere, tada ga još nisu krasili ni zaštitni znakovi kojima se danas hvali!

Marko Livaja Marko Livaja Milan Sabic/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja - 2 Marko Livaja - 3 Marko Livaja - 4 Marko Livaja - 1 Marko Livaja - 5 Marko Livaja i Iris Livaja - 4 Marko Livaja i Iris Livaja - 5 Marko Livaja s djecom Iris i Marko Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 1 +21 Marko i Iris Livaja - 2 Galerija

Marko Livaja na svojem je profilu na Instagramu obavijestio pratitelje kako je donio odluku da odlazi iz reprezentacije.

Nogometaš Marko Livaja nakon puno razmišljanja donio je konačnu odluku kako više neće biti dio hrvatske reprezentacije.

"Nakon dugog razmišljanja donio sam odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije o čemu sam prije ove objave obavijestio Hrvatski nogometni savez. Izborniku i stožeru zahvalan sam na svom vremenu provedenom u reprezentaciji i priznanju kao igraču, a uvijek će mi posebno u srcu ostati bronca iz Katara i atmosfera koja je vladala među suigračima te radost u cijeloj državi i dijaspori koja je vladala zbog sjajnog uspjeha", napisao je pa dodao:

"Ponosan sam na svaki nastup za svoju domovinu i želio bih da fokus i pozitiva budu usmjereni prema igračima, nadam se da će u miru i bez tenzija dočekati sljedeće bitne utakmice. Hvala svima na podršci, a reprezentaciji od srca želim sreću i uspjeh sada i u daljnjoj budućnosti".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Livaja (@livajamarko)

Livaja je svoju karijeru započeo u Dinamu i Hajduku, a 2011. godine odlučio je otići u Inter Milan. 

Ono što je tada bilo drugačije u usporedbi s danas je i to što Marko nije imao bradu te je kroz godine znatno radio na sebi i svom izgledu.

Marko danas ima puno izgrađeniju figuru, mnoštvo tetovaža koje su mu postale zaštitni znak i bradu.

Koliko se Marko s godinama promijenio pogledajte u našoj galeriji. 

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Martina Tomčić, Supertalent +30 Liberty Barros, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Celebrity Ovu jezivu 15-godišnjakinju čudotvorno je izliječio njezin talent kojim sada tjera strah u kosti: "Najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Martina Tomčić, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent +28 Liberty Barros, Supertalent Celebrity Pogledajte trenutak kad se Fabijan prepao djevojčice koja je iznenada skočila na stol ispred njega, vidjelo se da mu nije nimalo svejedno!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene