"Odvratno! Jesi li ti luda?!''

Pogledajte trenutak kad se Fabijan prepao djevojčice koja je iznenada skočila na stol ispred njega, vidjelo se da mu nije nimalo svejedno!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Martina Tomčić, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent - 3 Liberty Barros, Supertalent - 4 Liberty Barros, Supertalent - 5 Liberty Barros, Supertalent - 6 Liberty Barros, Supertalent - 7 +22 Liberty Barros, Supertalent - 8 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek dodijelio je svoj Zlatni gumb u Supertalentu djevojčici koja ga je dobro isprepadala tijekom nastupa.

U trećoj emisiji showa Supertalent pao je još jedan Zlatni gumb.

Fabijan Pavao Medvešek u polufinale showa odlučio je direktno plasirati Liberty Barros, iznadprosječno fleksibilnu 15-godišnjakinju koja je u Supertalent došla čak iz Engleske.

Liberty je gledateljima pokazala što je kontorcionizam, a svojom jezivom točkom utjerala je strah u kosti članovima žirija i gledateljima u publici.

Maja i Martina u jednom su trenutku čak pobjegle da svojih mjesta, a ni Fabijanu nije bilo svejedno kada je Liberty iznenada skočila pred njega na stol i počela bljuvati krv.

"Odvratno! Jesi li ti luda? Ti si potpuno luda. Ti si najslađe stvorenje ikad nakon što si bila, znaš, stvarno si nas uplašila", bio je prvi Majin komentar nakon viđenog.

"Ovo je bio mali film, možda je trajao samo 2, 3 minute, ali za nas je ovo bio horor. Bila si najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad, ali to je kompliment, u redu", rekla je Martina.

"Toliko si vješta, špagu si odradila kao od šale, preludo je", oduševljeno je komentirao Fabijan.

Iako je sve prestrašila, žiri ju je poželio vidjeti opet prije nego što joj je Fabijan dao Zlatni gumb, dobila je tri da.

"Ostvario se moj san", presretna je bila 15-godišnjakinja.

"Ova vrsta plesa spaja velike fleksibilne pokrete i izolacije. Zapravo je sve u disanju. Kad sam bila mlađa, uopće nisam bila fleksibilna", ispričala je Liberty koja se sa 7 godina naglo razboljela. Imala je velikih problema s disanjem, a liječnici nisu znali točnu dijagnozu.

"Nos bi mi se začepio. To mi je utjecalo na uši, koje su me boljele i svrbjele. Zbog toga su me zlostavljali jer sam uvijek šmrcala. Bilo mi je jako teško tada jer ništa nisam mogla učiniti. To je potrajalo do moje desete godine", otkrila je. No, jedan dan dok je Liberty plesala uz Rihanninu pjesmu "Umbrella" od jednog okreta odjednom su nestali problemi s disanjem.

"Tada sam oponašala jedan plesni korak u kojem se nešto sigurno dogodilo jer sam nakon toga mogla normalno disati. Izliječila sam samu sebe plesom", prisjetila se. Ples joj je pomogao u kontroli disanja i malo po malo počela se baviti fleksibilnim plesom. Nije bila toliko fleksibilna u početku, ali je stalno vježbala i odlučila posvetiti se tome.

"Cijela me obitelj podržava. Tata mi je velika podrška i sa mnom svugdje putuje. Mislim da je tatu nekad strah kad me gleda jer se boji da ne bi nešto pošlo po zlu. U budućnosti bih voljela glumiti u akcijskim filmovima. Možete li zamisliti fleksibilnog Hulka? Ja bih mogla biti fleksibilni Hulk" poručila je Liberty koja voli provoditi vrijeme i igrajući nogomet.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Supertalent Liberty Barros, Martina Tomčić, Supertalent +30 Liberty Barros, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Celebrity Ovu jezivu 15-godišnjakinju čudotvorno je izliječio njezin talent kojim sada tjera strah u kosti: "Najslađa djevojčica s najodvratnijim nastupom ikad!"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju OŠ Novska, Supertalent - 1 OŠ Novska, Supertalent - 2 OŠ Novska, Supertalent - 3 OŠ Novska, Supertalent - 4 +18 OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent Celebrity Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene