Kad i frajeri zaplaču

Fabijanu su suze tekle niz lice, Ridjanu su trebale maramice, a emocije su preplavile i Bilmana: "Došli ste u zadnje pore naših tijela...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju OŠ Novska, Supertalent - 1 OŠ Novska, Supertalent - 2 OŠ Novska, Supertalent - 3 OŠ Novska, Supertalent - 4 OŠ Novska, Fabijan Pavao Medvešek, Supertalent OŠ Novska, Frano Ridjan, Supertalent OŠ Novska, Martina Tomčić, Supertalent OŠ Novska, Martina Tomčić, Supertalent OŠ Novska, Supertalent - 5 OŠ Novska, Supertalent - 6 +12 OŠ Novska, Supertalent - 7 Galerija

Nastup djece iz OŠ Novska u trećoj emisiji showa Supertalent nikoga nije ostavio ravnodušnim.

U trećoj emisiji showa Supertalent posebno emotivan bio je nastup talentiranih klinaca iz Osnovne škole Novska.

U Supertalent ih je pozvao Davor Bilman, a prije njihova predstavljanja u showu prikazan je video njegova posjete školi.

"Dobrodošli u Novsku, grad u kojem sam ja odrastao. Upoznat ću vas s jednom top lokacijom, a to je ova takozvana klupica za ljubljenje, ja se naravno nisam ljubio jer sam bio premali, ali ako budete došli u Novsku da znate da je ovo super klupica. Ovo je park u Novskoj, blizu je škola, a kad smo već kod škole, vidjet ćete zašto sam toliko pametan, a vidjet ćete i u koju sam školu išao", kazao je Davor u videu.

"Kad je Davor došao, oni su zapravo zanijemili i zapravo smo kasnije to sve morali probaviti i o tome svemu porazgovarati. Što je to sve zapravo i zašto je on došao", rekla je Ivana Ćelar, učiteljica i defektologinja učenika s teškoćama u razvoju.

"Imamo učenika s različitim teškoćama, imamo učenika s teškoćama sluha, svakako je bilo izazovno i komunikacija je ono što mi učimo jedni od drugih svaki dan i kako je svima lakše, prilagođavamo se jedni drugima. Ta naša dječica koliko god da imaju teškoća, i oni zapravo mogu, samo treba malo više napora, ali nama je zapravo svaki jedan mali korak, jedan veliki korak. Najveća nagrada našeg posla je svakako smiješak i zadovoljstvo ove djece", poručila je učiteljica.

"Onoliko koliko daš, a zapravo dobiješ puno više natrag", zaključila je.

Svoju točku ova djeca žiriju su najavila kao iznenađenje. Riječ je bila o vrlo emotivnoj predstavi o različitostima među djecom zbog koje je Martina od produkcije tijekom njihove izvedba dobila i maramice, plakala je i Maja, a emocije nisu skrivali ni Davor i Fabijan, kao ni publika. Suze je brisao i Frano.

Od silnih emocija, žiri je na kraju ustao na noge.

"Prije svega Davore moram priznati da nisi mogao bolju točku izabrati. Ja vidim da ste vi toliko svi veseli i sretni, ja sebi moram samo uzeti minutu da se malo smirim zbog ovih suza. Mi smo stvarno sretni što ste vi došli. Prva rečenica je već bila kritična - ja sam samo htio biti običan, ne mogu pričati zaista...", priznala je Maja u suzama.

"Vi ste došli u zadnje pore naših tijela, mislim da smo svi malo u šoku. Jako smo sretni što ste došli. Nikad sretniji nismo bili za ovim stolom", rekao je Fabijan.

"Ja ću vam u ime svih njih reći, dragi moji, svi vi ste, svaki od vas, NE OBIČNI", zaključio je Davor.

Ova ekipa je prošla dalje s 4 odlučna da.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent Maja Šuput, Supertalent +31 Maja Šuput, Supertalent Celebrity Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Kovačević - 1 Saša Kovačević - 3 Saša Kovačević - 4 Saša Kovačević - 5 +19 Saša Kovačević - 6 Zanimljivosti U Bibinjama otkazan koncert omiljenog srpskog pop-folk pjevača: ''Ovu tešku odluku donijeli smo uvažavajući mišljenje stanovnika, bili smo primorani otkazati''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene