Lijepa vijest!

Fani Stipković u 42. godini postala majka, ona i Fernando Hierro uživaju u prvim trenucima s prinovom

Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković i Fernando Hierro Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 1 Fani Stipković Fani Stipković Fani Stipković i Fernando Hierro Fani Stipković - 5 Fani Stipković - 6 +0 Fani Stipković - 3 Galerija

Fani Stipković i Fernando Hierro postali su roditelji dječaka.

Naša sportska novinarka Fani Stipković i njezin suprug Fernando Hierro postali su roditelji dječaka koji je na svijet došao u meksičkom gradu Guadalajara, prenosi tportal.

41-godišnjoj Fani ovo je prvo dijete, dok 56-godišnji Fernando iz prijašnjeg braka sina sina Alavara i kćer Claudiju. Par se o sretnoj vijesti zasad nije oglasio i nije poznato koje su ime dali sinu.

Fani nije skrivala koliko uživa u svojoj trudnoći pa je rado na svom Instagramu dijelila fotografije u kojima je istaknula svoj trbuh. Neko vrijeme objavljivala je i videe u kojima je pokazivala kako vježba te se tako ujedno priprema i za porod koji je čeka.

Inače, Fani i Hierro nedavno su izrekli sudbonosno da na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi u Meksiku, kamo su se preselili.

Podsjetimo, Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo pa su svi s nestrpljenjem čekali kad će dvojac izreći sudbonosno da.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Williams English - 4 Nicole Williams English - 3 Nicole Williams English - 2 Nicole Williams English - 1 +12 Nicole Williams English Celebrity Slavni sportaš nije ju htio odvesti pred oltar jer ga je špijunirala, ali stvari su danas ipak malo drugačije!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković i Marko Grubnić Simona Mijoković - 4 Simona Mijoković - 2 +21 Simona Mijoković - 5 Nekad i sad Pojavile se fotografije Simone Mijoković iz 2008. godine, u razuzdanom izlasku društvo joj je pravio dobro poznati Hrvat!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene