''trbuh pun ljubavi''

Fani Stipković u iščekivanju prve bebe objavila je novi niz maštovitih trudničkih fotografija: "Slavimo svaki trenutak ovog putovanja, nedostajat će mi ovi udarci"

Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 4 Fani Stipković - 6 Fani Stipković - 2 Fani Stipković Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 3 +20 Fani Stipković - 5 Galerija

Fani Stipković u novom nizu fotogafija otkrila je kako još malo broji do upoznavanja svoga dječaka.

Fani Stipković pozirala je u uskom crnom bodiju sa šeširom na glavi pa u opisu objasnila što će joj najviše faliti. Prvi plan zauzeo je njezin sve veći trbuh, koji je Fani držala objema rukama.

"Trbuh pun ljubavi. Slavimo svaki trenutak ovog putovanja, nedostajat će mi ovi mali udarci", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)

Pratitelji su joj u komentarima uputili niz komplimenata u kojima su poručili da je zaista prekrasna trudnica. 

Fani ne skriva koliko uživa u svojoj trudnoći pa tako rado na svom Instagramu dijeli fotografije u kojima ističe svoj trbuh. Neko vrijeme objavljivala je i videe u kojima je pokazivala kako vježba te se tako ujedno priprema i za porod koji je čeka.

Inače, Fani i Hierro nedavno su izrekli sudbonosno da na intimnoj ceremoniji sa samo 12 ljudi u Meksiku, kamo su se preselili.

Podsjetimo, Fani i Hierro vezu su uspjeli dugo skrivati od javnosti, a glasine o njima počele su kružiti kada su se krajem 2021. godine zajedno pojavili na finalu Davis Cupa, nakon čega su potvrdili da su par. Mediji su šuškali da će prošlo ljeto stati pred oltar, i to na njezinoj rodnoj Korčuli, na kojoj su proveli neko vrijeme, ali to se nije dogodilo pa su svi s nestrpljenjem čekali kad će dvojac izreći sudbonosno da.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Pelas - 3 Lindsey Pelas - 4 Lindsey Pelas - 1 Lindsey Pelas - 2 +16 Lindsey Pelas - 1 Celebrity U majici kojoj je manjkalo materijala umalo je pokazala i više nego što je potrebno, a u jednom trenu se činilo da tanke trakice neće ni izdržati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 +25 Maja Šuput - Bloom - 5 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene