mali šarmer!

Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

Maja Šuput - Bloom - 4 Maja Šuput - Bloom - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom - 2 Maja Šuput - Bloom - 1 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - Bloom - 3 Maja Šuput - Bloom - 5 Maja Šuput - Bloom - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +19 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput podijelila je niz obiteljskih fotografija s pješčane plaže u Miamiju, gdje je Bloom ponovno bio glavna atrakcija.

Pjevačica Maja Šuput sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom stigla je u Miami, odakle je već počela objavljivati njihove nove dogodovštine. 

S obitelji je pozirala na pješčanoj plaži, a već s prvim pogledom na njihove fotografije očito je da su odlično raspoloženi.

Maja je nosila crni jednodijelni badić preko kojeg je prebacila bijeli kaftan, dok je Nenad na sebi imao kratke svjetloplave hlačice i lanenu bijelu košulju.

Bloom je nosio plavi laneni ogrtač, a kosa mu je bila svezana u repić. Na jednoj od fotografija imao je Majine crne skupocjene sunčane naočale sa srebrnim detaljima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Predivne fotografije", "Samo guštajte", "Mali Bloom svjetski putnik", "Preslatka ste obitelj", glasili su neki od brojnih komentara.

Maja je u posljednjoj objavi otkrila i koliko Bloom voli putovati.

"Dok je Bloom bio još u trbuhu, često smo pričali muž i ja kako bi bilo sjajno da nam dijete bude zaljubljenik u putovanja. I zaista, dosad je već bio na dva prekooceanska putovanja, puno europskih i domaćih, i stvarno je bio savršen suputnik. Posljednjih sedam dana govorimo mu kako opet ide na put. I posljednjih sedam dana samo govori kako ide na put, doslovno od jutra do mraka", započela je pa dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Dakle onaj tren kad je vidio aerodrom i shvatio da kreće, dogodila se takva erupcija sreće i uzbuđenja kakva se vidi samo kod pravih putoholičara. Ima ona stara poslovica koja kaže da moraš paziti što želiš jer bi ti se moglo i ostvariti. Bloom kreće u novu avanturu."

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Lewis - 4 Matthew Lewis - 2 Matthew Lewis - 3 Matthew Lewis - 5 +11 Matthew Lewis - 1 Nekad i sad Pamtimo ga kao zbunjenog čarobnjaka iz hit-filmova, a evo kako danas izgleda i zašto mu sve svi redom čude!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +31 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica obline je jedva ugurala u tijesnu haljinicu, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene