Uže ne može!

Jedna od najseksi Hrvatica obline je jedva ugurala u tijesnu haljinicu, bujne grudi prelijevale su se iz dekoltea!

Žanamari Perčić Žanamari Perčić Marko Prpić/Pixsell 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 3 +25 Žanamari Perčić - 5 Galerija

Žanamari Perčić pojavila je na reviji modnog dvojca ELFS u jednom od svojih najseksi izdanja do sad.

Pjevačica Žanamari Perčić (42) slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a laskavu titulu opravdala je i u svojem posljednjem izlasku.

Žanamari je mamila uzdahe na modnoj reviji dvojca ELFS u Zagrebu, na kojoj se pojavila u jednom od svojih naizazovnijih izdanja do sad.

Nosila je usku mini haljinu u stilu korzeta i s dubokim dekolteom iz kojeg su se prelijevale njezine bujne grudi. U ovom izdanju istaknula je i svoju ženstvenu figuru te utegnuto tijelo na kojem naporno radi tijekom cijele godine.

Stajlingom se pohvalila i na Instaagrmu, gdje je prati preko 200 tisuća ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Ubijaš", "Savršena si", "Fatalna žena", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila.

A osim besprijekornom figurom, Žanamari se može pohvaliti i nadprosječnom inteligencijom, i ima IQ 156.

"Što se tiče mog IQ-a, to kad se dobro naspavam, onda je možda još tu, ostaje nešto, ali u zadnje vrijeme ne spavam baš tako da ako bude nekih nepromišljenih poteza u idućih par mjeseci, nemojte to pripisati krivom nalazu od MENS-e, molim vas", našalila se nedavno u In Magazinu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus sa sestrom Mateom Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus pozirala s kćeri i trudnom sestrom, obje joj nevjerojatno nalikuju: "Tri plave ljepotice!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić Antonia Uglešić +25 Antonia Uglešić Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene