Kakva mačka!

Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić, Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Antonia Uglešić Antonia Uglešić Antonia Uglešić Tanja i Antonia Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 7 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 6 Ana Gruica i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić - 2 +19 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 1 Galerija

Ana Gruica Uglešić snimljena je u šetnji Zagrebom sa suprugom Boranom Uglešićem i njegovom kćeri Antoniom.

Glumica Ana Gruica Uglešić uživa u bračnom životu otkako se u kolovozu ove godine udala za uglednog splitskog psihijatra Borana Uglešića.

Novopečeni mladenci za vikend su snimljen u opuštenoj šetnji Zagrebom, u kojoj im se pridružila i Boranova kći iz prvog braka, 21-godišnja Antonia, koja je ukrala sve poglede.

Antonia je za šetnju obukla topić koji je otkrio njezine isklesane trbušnjake, a u golišavu izdanju uspjela je zasjeniti svoju atraktivnu pomajku, koja inače mami uzdahe gdje god se pojavi.

Boran je kći dobio s bivšom suprugom Dianom, a Antonia je odlično prihvatila očevu novu odabranicu te se sjajno slaže i s njezinim sinčićem Ivanom Maratom, kojeg je dobila s putopiscem Hrvojem Šalkovićem. Bračni par je ranije ove godine u IN Magazinu potvrdio kako i sa Šalkovićem imaju dobar odnos pa tako Maratove rođendane i ostale obiteljske prigode slave svi zajedno.

"Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne budu sebe stavljali na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice", objasnila je Ana.

"I koliko god to izgledalo komplicirano - jako je jednostavno, samo treba otvoriti dušu, malo maknuti ove blokade u mozgu, maknuti primitivizam i staviti u fokus dijete, njegovu sreću i veselje i onda je sve jednostavno", zaključio je tada Boran.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jada Pinkett Smith i Will Smith Will Smith, Jada Pinkett Smith Jada Pinkett Smith - 7 Jada Pinkett Smith - 6 +4 Jada Pinkett Smith - 4 Celebrity Will Smith konačno se oglasio nakon šokantnih priznanja svoje supruge, pratitelji ovo od njega nisu očekivali

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 +19 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene