Uzalud pokušava

Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

Lottie Moss Lottie Moss Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss - 3 Lottie Moss - 4 Lottie Moss - 2 Lottie Moss - 1 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Instagram) Lottie Moss (Foto: Instagram) +13 Lottie Moss (Foto: Instagram) Galerija

Lottie Moss pokazala je gole grudi u prozirnoj haljini koju je odabrala za jedno događanje u Londonu.

Britanska manekenka i sestra slavnije Kate Moss pojavila se na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year u Londonu, a gdje su je svi gledali zbog prozirnog izdanja u kojem je došetala pred fotografe.

25-godišnja Lottie nosila je haljinu sašivenu od prozirne tkanine, a ispod koje nije imala grudnjak pa su njezine gole i raskošne grudi bile pravi mamac za poglede.

Na profilu na Instagramu trenutačno je prati 616 tisuća ljudi, a poznata je i pod tome što je godinama prate priče da je zapravo u sjeni starije sestre Kate, a i činjenica je da nije uspjela ostvariti tako uspješnu karijeru kao ona. Ono što im je zajedničko je razuzdano ponašanje koje su u puno navrata već pokazale u javnosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lottie Moss (@lottiemossxo)

Kate, koja je nekad punila medijske stupce svojom ovisnošću, u modni svijet zakoračila je sa samo 14 godina, kada ju je zapazila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm na aerodromu u New Yorku. Dvije godine kasnije već je bila poznata diljem svijeta, odradila niz snimanja te se pojavila u magazinu Face na crno-bijelim fotografijama, koje je snimila Corinne Day.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Klasnić - 2 Ivan Klasnić - 1 Ivan Klasnić - 3 Ivan Klasnić - 4 +9 Ivan Klasnić - 6 Nekad i sad Naš bivši Vatreni zbog zdravstvenih tegoba s godinama se veoma promijenio, oglasio se povodom posebne obljetnice: ''Sretan sam što mogu opet normalno živjeti''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević s prijateljicama - 2 Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević Goran i Nives Ivanišević +29 Goran i Nives Ivanišević Celebrity Ivaniševićeva Nives poslije skandala koji je odjeknuo Hrvatskom, uživala je u ludom provodu, evo gdje se zabavljala s prijateljicama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene