Nimalo čedno

Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) Lottie Moss (Foto: Profimedia) +0 Lottie Moss (Foto: Profimedia) Galerija

Lottie Moss prošetala je u još jednom golišavom izdanju, što za nju nije ništa novo jer na Instagramu dijeli i fotografije na kojima uopće nema odjeću.

Mlađa sestra supermodela Kate Moss, 23-godišnja Lottie, silno se trudi biti primijećena, a čini se da misli da će to najlakše postići uz što manje odjeće.

Pogledaj i ovo showbuzz ničeg se ne srami Neobična suknja i top jedva su joj išta pokrili, ali to je ništa naspram njene nedavne nage fotografije

Tako su je paparazzi ovog tjedna snimili dok je šetala Londonom u izdanju koje je za nju na prvi pogled djelovalo previše čedno, no kada je rastvorila sako, jasno se vidjelo da ispod prozirne ružičaste košulje ne nosi grudnjak.

Lottie nije smetalo što je fotografiraju jer i sama na Instagramu često dijeli svoje golišave fotke, ali i one na kojima uopće nema odjeće.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lottie Moss (@lottiemossxo)

No unatoč tome, na društvenoj mreži nema ni 400 tisuća pratitelja te je i dalje u sjeni svoje sestre, s kojom joj je zajedničko jedino razuzdano ponašanje.

Kate, koja je nekad punila medijske stupce svojom ovisnošću, u modni svijet zakoračila je sa samo 14 godina, kada ju je zapazila Sarah Doukas, osnivačica agencije Storm na aerodromu u New Yorku. Dvije godine kasnije već je bila poznata diljem svijeta, odradila niz snimanja te se pojavila u magazinu Face na crno-bijelim fotografijama, koje je snimila Corinne Day.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene