Kao salivena!

Ana Gruica konačno pokazala i treću vjenčanicu, pogledajte po čemu je posebna i toliko različita od prve dvije!

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Josko Supic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić - 1 Ana Gruica Uglešić Ana Gruica - 3 Ana Gruica Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 8 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 4 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 2 Vjenčanje Ane Gruice i Borana Uglešića - 1 Ana Gruica Uglešić - 2 +19 Ana Gruica Uglešić - 1 Galerija

Ana Gruica Uglešić na svom je profilu na Instagramu pokazala i treću vjenčanicu koju je nosila na vjenčanju s Boranom Uglešićem.

Iako je od svadbe splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića prošlo već neko vrijeme, o raskošnoj se ceremoniji koju su upriličili za svoje goste još ne prestaje pričati, a ona je sada konačno pokazala i kako je izgledala njena treća vjenčanica.

Naime, Ana je tijekom svoje svadbene svečanosti imala tri haljine, a svaka je bila različita i posebna na svoj način, što nam je sada i pokazala. Prve dvije bile duge i raskošne, krasila ih ja bogata čipka, no treća je bila u potpunosti drugačija. Riječ je o kratkoj satenskoj haljini s predimienzioranim rukavima, a koja joj je također pristajala kao salivena.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

Boran i Ana vjenčali su se u maloj crkvi sv. Luke u Gornjem Sitnom, a prije vjenčanja Ana se fotografirala na posebnim mjestima. Glumica se spremala u prostorijama koje pripadaju njezinu djedu i baki, kako je napisala u opisu, a za uspomenu je posjetila i vrt svoje mame te se fotografirala među uzgojenim rajčicama.

''U babinoj sobi, na didovu dvoru, među materinim pomama, s našom dicon…'' pisalo je u opisu fotografija koje je podijelila na svom profilu na Instagramu.

''Žena koja se ne srami svojih korijena. Svaka čast, dama se ne postaje, dama se rađa. Svu sreću vam želim'', ''Predobro'', ''Predivno, Ana'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Ana se inače drugi put udala za uglednog psihijatra Uglešića. Prvi put ''da'' su izrekli pred matičarom 2018. godine, a sada su odradili i crkveno vjenčanje, nakon što je on dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Trudna Lana Jurčević iz bolnice se oglasila o teškom razdoblju kroz koje prolazi: "Doktor mi je rekao da je ovo početak kraja..."

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 3 Petra Kraljev +23 Petra Kraljev Celebrity Zgodna zvijezda Kumova pokazala adute na predstavljanju nove sezone hit-serije, pogledajte u kakvoj se haljinici pojavila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene