Omiljena Milica

Zgodna zvijezda Kumova pokazala adute na predstavljanju nove sezone hit-serije, pogledajte u kakvoj se haljinici pojavila!

Petra Kraljev Petra Kraljev Biljana Blivajs/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 3 Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 3 +17 Petra Kraljev - 4 Galerija

Petra Kraljev ukrala je poglede na predstavljanju nove sezone hit-serije "Kumovi", na kojoj se pojavila u mini haljini.

Ekipa iz najgledanije hrvatske serije "Kumovi" okupila se u Zagrebu na svečanom predstavljanju nove, treće sezone, a najviše pažnje privukla je glumica Petra Kraljev, koju gledamo u ulozi Milice.

Petra je za ovu prigodu odabrala mini haljinu u kojoj su u prvom planu bile njezine vitke noge, a dodatno ih je izdužila i izborom cipela s visokom potpeticom.

Petra nam je ranije otkrila da gledatelje "Kumova" u novim epizodama očekuje još više zabave i smijeha nego dosad, kao i da se s veseljem vratila na set usred ljeta.

"S većinom kolega bila sam u kontaktu, tako da je nastavak snimanja samo produžena ruka našeg druženja. Jako smo se svi zbližili na ovom snimanju, a tijekom pauze samo smo intenzivirali odnos", rekla nam je Petra kojoj je uloga u najgledanijoj domaćoj seriji donijela i nikad veću popularnost, pa sada teško može neometano prošetati ulicom.

"Radeći ovaj posao, pristajete na neke stvari. Između ostalog na fotografiranje s obožavateljima, na njihovu znatiželju da saznaju što će biti u idućim nastavcima i tako dalje. Sve to smatram velikim komplimentom, nikako smetnjom" ispričala nam je Petra, a otkrila je i da je obožavatelji često poistovjećuju s Milicom.

"Poistovjećuju i komuniciraju sa mnom kao da sam Milica. Vrlo je čest komentar: 'A vi zapravo ne govorite jezikom kao u seriji.' Kad govorimo o sličnostima, onda bih mogla reći da nam je zajednička crta otvorenost i direktnost", kazala nam je glumica.

Omiljena dramska serija "Kumovi" uskoro kreće s emitiranjem nove sezone na Novoj TV.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 1 Celebrity Trudna Lana Jurčević iz bolnice se oglasila o teškom razdoblju kroz koje prolazi: "Doktor mi je rekao da je ovo početak kraja..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Krštenje Albe Grašo - 11 +24 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Petar Grašo u Srbiji pokazao nježnu očinsku stranu, ovakvog ga još nismo imali priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene